עבור לתוכן

רוסיה מנסה ליצור את בריה"מ מחדש - מקימה כוח צבאי משותף

Featured Replies

• תגובות 71
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כיליד ברה"מ, אני מאושר.

פורסם
  • מחבר

כיליד ברה"מ, אני מאושר.

אתה מודע לכך שאתה גר בישראל והמעצמה שתומכת כרגע במדינות ערב היא רוסיה, כן?

פורסם

אתה מודע לכך שאתה גר בישראל והמעצמה שתומכת כרגע במדינות ערב היא רוסיה, כן?

הכל משחקים של אגו בין מעצמות. לא שיש לרוסיה משהו אישי נגד ישראל והיהודים... פשוט רוסיה רוצה להגדיל את ההשפעה במזה"ת, וישראל כבר תפוסה.

פורסם

רק שרוסיה היא לא ממש מעצמה ובקצב הזה גם לא תהיה. היא יושבת במועצת הבטחון מסיבות היסטוריות בלבד, ואלמלא היה לה ארסנל נשק גרעיני כל כך רחב, בידיים כל כך בלתי יציבות, ותחת שליטה של אדם כמו פוטין - כנראה שהיא לא הייתה מרשה לעצמה לחגוג על חשבון העולם כמו שהיא עושה עכשיו.

כיליד ברה"מ, אני עדיין מחכה ליום שבו רוסיה תהיה דמוקרטית.

פורסם

כיליד ברה"מ, אני מאושר.

יש לך מושג כמה כסף הם שופכים על ייצור נשק כל שנה בשביל לנפח את האגו מול ארה"ב, ואיך האזרחים שם חיים כתוצאה מכך?

אם 3/4 מהכסף שנשפך כל שנה על נשק היה נכנס לכלכלת הפנים שלהם, רמת החיים שם הייתה פי 3 ממה שהיא היום.

פורסם

רק שרוסיה היא לא ממש מעצמה ובקצב הזה גם לא תהיה. היא יושבת במועצת הבטחון מסיבות היסטוריות בלבד, ואלמלא היה לה ארסנל נשק גרעיני כל כך רחב, בידיים כל כך בלתי יציבות, ותחת שליטה של אדם כמו פוטין - כנראה שהיא לא הייתה מרשה לעצמה לחגוג על חשבון העולם כמו שהיא עושה עכשיו.

כיליד ברה"מ, אני עדיין מחכה ליום שבו רוסיה תהיה דמוקרטית.

:xyxthumbs:

יש לך מושג כמה כסף הם שופכים על ייצור נשק כל שנה בשביל לנפח את האגו מול ארה"ב, ואיך האזרחים שם חיים כתוצאה מכך?

אם 3/4 מהכסף שנשפך כל שנה על נשק היה נכנס לכלכלת הפנים שלהם, רמת החיים שם הייתה פי 3 ממה שהיא היום.

:xyxthumbs:

פורסם

עושה רושם שעוד או10 20 שנה, תרחישים כמו בRA עלולים להתרחש במציאות :smile1:

ברה"מ תפלוש לארה"ב...

פורסם

איך רוסיה יכולה לפלוש לארה"ב?

פורסם

בבקשה, זו המעצמה שאתה כל כך מעריץ:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3667375,00.html

and say no more.

.

ואתם חשבתם שתמיד תוכלו להיות כמה עידנים לפני האוייבים שלכם? העולם לא בנוי ככה, וגם האוייבים שלנו רוצים להתקדם. כישראלי אני מודאג לא פחות מהמצב, אבל כרוסי אני מבין גם את הצד השני. בדיון הזה אני נמצא בצד של רוסיה בגלל שהוא נוטף שנאה לרוסים. בפורום רוסי שהיו מכפישים בו את ישראל כמובן שייתי בצד הישראלי.

הרוב המכריע של הרוסים רוצים את פוטין כמנהיג, ואלה שלא מעדיפים את הקומוניסטים (ע"פ התוצאות של הבחירות האחרונות). אני הצבעתי למדבדב. אתם אומרים שפוטין לא דואג לרוסים? אתם לא יודעים על מה אתם מדברים. תלבישו את המנהיגים המחורבנים שלנו ואת הדמוקרטיה המחורבנת שלנו על רוסיה ותראו שתוך כמה שנים (אם לא חודשים) היא קורסת לאנרכיה טוטאלית ולא תראו לא דאגה לעם ולא עוצמה צבאית.

פה כשרואים באופק מנהיג חזק כולם משקשקים ומתחילים להיות "חרדים לדמוקרטיה", שם נותנים בו את כל אמונם - ואני גאה בזה.

פורסם

אני הצבעתי למדבדב. אתם אומרים שפוטין לא דואג לרוסים? אתם לא יודעים על מה אתם מדברים.

אממ... מתי היית שם לאחרונה? היום, בשנת 2009, יש ברוסיה ערים (ערים! שלא תגיד איזה כפר נידח בסיביר) שאין בהן אספקת מים שוטפת.

אבל העיקר שיש צי גדול והמון טילים בליסטיים.

פורסם

פה כשרואים באופק מנהיג חזק כולם משקשקים ומתחילים להיות "חרדים לדמוקרטיה", שם נותנים בו את כל אמונם - ואני גאה בזה.

פה אוהבים חופש וזכויות,אצלכם אוהבים דיכוי וטוטאליטאריות כנראה...

פורסם

.

ואתם חשבתם שתמיד תוכלו להיות כמה עידנים לפני האוייבים שלכם? העולם לא בנוי ככה, וגם האוייבים שלנו רוצים להתקדם.

לרוסיה אין אויבים- רוסיה מדמיינת אויבים ופותחת במלחמות אגו כל יומיים. מבחינת הקרמלין, המלחמה הקרה אף פעם לא הסתיימה.

ארה"ב חתמה עם פולין על הסכם להצבת סוללות נגד טילים- רוסיה הרגישה פגיעה באגו, והכריזה על ייצור מוגבר של טילים בליסטיים חדשים.

למה?

איזה איום יש במערכות -הגנה- נגד טילים בליסיים? למערכות האלו אין יכולת התקפית בכלל. איזה איום יש בכך על רוסיה עצמה, ולא על האגו שלה?

בנוסף, אז הרוב בחרו במדבדב- ו? מה קרה? פוטין עדיין בשלטון, ומדבדב רוקד לו ביד כמו מריונטה. אפילו בתקופה של ילצין היה יותר טוב.

פורסם

חברה כולכם חיים פה בסרט עצוב וגרועה .

הייתם ברוסיה פעם שאתם מדברים או להפך הייתם באמריקה פעם ?

זה שאתם קראתם משהוא שאיזה הוגה דעות רשם זה לא אומר שזה נכון .

ולא אני לא טוען שרוסיה מדינה מושלמת אפילו לא טובה , אבל חבר מי שאומר שלפוטין לא אכפת מהמדינה מז**ן את השכל .

ומי שאמר שיש ערים שאין להם הספקה סדירה של מיים שיסתכל על המחדל העצום של הוריקן קטרינה .

אמריקה מתגאה בזה שלה אכפת מהאנשים שלה ועושה תדמית של מדינה ששולטת בעולם , וכולם אוכלים את זה .

רוסיה מתנהגת בטיפשוט ובגסות אבל בניגוד לאמריקה היא רואה את המציאות ולא משקרת ומתחבא מאחורי כל מיני פרוטוקולים ושטויות והיא גם לא גוררת מלחמות למאה שנה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים