פורסם 2009 בפברואר 416 שנים שלום לכולםם..יש לי לוח אםGigabyte GA-EP35-DS3Lנאמר לי שיש טכנולוגיה חדשה שנקראת PCI Express 2ונאמר לי גם שהלוח שלי לא תומך בטכנולוגיה הזו...רציתי לדעת אם יש כזו טכנולוגיה בכלל ואם הלוח שלי תומך בה..תודה לעוזרים..
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים Features PCI Express x16 for outstanding graphics performanceזה מה שרשום באתר של ג'יגבייטהוא תומך בX16הנה עוד פרטים מאתר היצרןhttp://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2778וחוץ מזה , זאת לא כזאת פונקציה וכזה גרועוהאמת שאתה ביכלל לא תרגיש את זה..אלא אם כן תשים 4870X2 על הלוח הזה ..(מה שאתה בטח לא תעשה)זה סך הכל העברת נתונים מהכרטיס מסך ללוחאצלך היא טיפטיפה יותר איטית ..בקיצר , לא קריטי , לא מורגש .
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים AVIRAM20 יש הבדל בין PCI-E X16 לבין PCI-E X16 בתקן 2.0 !שכן X16/X8 וכו מציין את מספר הנתיבים..בעוד 1.1/2.0 מציין את התקן..ככה שלוח האם של פותח התרד לא תומך בה..וPCI-E בתקן ה2..מציעה שיפור במהירות (הכפלה רוחב הסרט) מהקודם..עד כמה זה משפיע ? תלוי..אם אתה מתכנן להשקיע בכרטיס מסך הHIGH END..אז יהיה הבדל..
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים וכמו שאמרתי ואם לא אז לא הוא מצהיר על זה ''לא תומך'' כאילו זה כל המטרה של הלוח.. מי שנימצא גם עם לוח כזה קרוב לוודאי שלא יקח כרטיס HIGH END
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים וכמו שאמרתי ואם לא אז לא הוא מצהיר על זה ''לא תומך'' כאילו זה כל המטרה של הלוח.. מי שנימצא גם עם לוח כזה קרוב לוודאי שלא יקח כרטיס HIGH END אתה שוכח שלוחות אם מבוססים P35 היו עד לפני כמה חודשים המיינסטרים+.. ;D
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים " P35 " ישן ?אני רואה חנויות שמוכרות G31 כאילו זה סובארו B4 .מה רע ב G31 או P31 לשימושים ביתיים רגילים כמו משחקים MED END , אינטרנט , אופיס ?G31 , P31 תומכים ב QUAD , PCIE , DDR2 מה רע ?
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים " P35 " ישן ?אני רואה חנויות שמוכרות G31 כאילו זה סובארו B4 .מה רע ב G31 או P31 לשימושים ביתיים רגילים כמו משחקים MED END , אינטרנט , אופיס ?G31 , P31 תומכים ב QUAD , PCIE , DDR2 מה רע ?G31 וP35 ביכלל לא רעים לשימושים בייתים ולMED ENDבקשר לHIGH END זה כבר סיפור אחר.......
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים לסיכום כל מה שנאמר כאן על מנת למנוע המשך של ספאם-הלוח שלו לא מאפשר PCI-E X16 בתקן 2.0, אבל זה לא נורא אם כרטיס המסך שלך אינו חזק במיוחד שכן במקרה הזה הוא לא ינצל את התקן. בשביל לדעת אם הכרטיס מספיק חזק - אתה יכול לשאול בפורום כרטיסי מסך.הדיון ננעל, ובפעם הבאה- menihen16 -נא להקפיד על כותרת יותר עניינית לפי חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.