עבור לתוכן

ביטול עסקה אצל הספק - 012, ואצל התשתית - בזק

Featured Replies

פורסם

בשביל מה צריך יותר מיציאה אחת? :s05: זה נתב אלחוטי..

סתם דוגמא שקופצת לראש? לחבר אקסבוקס בלי לקנות מתאם אלחוטי ב500 ש''ח.. :P.. אבל כן, בזק באמת נותנת אותו בחינם..

פורסם

למילפורד:

בכוונה לא עשיתי ציטוט כדי לא להוסיף על גודל העמוד מה שבאמת לא צריך.

מצער שיש מי שמתקשה להתיחס ברצינות או מגחך על תשובה מקיפה ורצינית.

אם ענינית ועובדתית יש משהו לתקן בתשובתי אדרבא ואדרבא, תבורך.

ללעוג לתשובה רצינית שהושקע בה מאמץ כן ומבטאת ידע צרכני ונסיון - לא ברורה המטרה.

[br]פורסם בתאריך: 5.02.2009 בשעה 19:47:05

סתם דוגמא שקופצת לראש? לחבר אקסבוקס בלי לקנות מתאם אלחוטי ב500 ש''ח.. :P.. אבל כן, בזק באמת נותנת אותו בחינם..

יש עוד סיבות ומטרות בעטיין אנשים רוכשים נתב ומשתמשים ביציאות הפיזיות ולא רק לחוטיות, או בכלל לא משתמשים באופציה האלחוטית. כל אחד וסיבותיו ואופני השימוש העונים לצרכיו.

לגבי ההערה על "חינם" : שום דבר לא ניתן חינם. גם אם אין תמורה כספית מיידית יש תמורה שבזק מצפה לקבל מהעיסקה ולהפוך לתמורה כדאית לה. זה טבעי ובסדר גמור, כל עוד הצרכן מקבל מה שאמור לקבל וזכאי לקבל.

פורסם

לא נכון.

אני החלפתי אצל ההורים שלי מודם ADSL ישן שהתקלקל, וקיבלתי במקומו מודם-נתב בחינם (כי "רק זה מה שיש, אין מודם רגיל, וזה עולה אותו דבר"), ללא שום תוספת כסף, ממש לפני שבועיים בערך.

כנ"ל, אבל נראה לי שאנחנו מדברים על מודם נתב חוטי והוא מתכוון לסימנסים המעפנים שמוכרים במחירים של לינקסיסים.

פורסם

בשביל מה צריך יותר מיציאה אחת? :s05: זה נתב אלחוטי..

נכון, ובכל מקרה אפשר לחבר את הראוטר לHUB, כמו שהיו עושים פעם עם אלקטל קלאסה שחור אחרי שעושים לא הסבה לנתב.

ולהשיג סתם HUBים זה גם אפשרי.

עריכה: RE-בזק: אם אתה על חיבור של יותר מ2.5 מגה ובכל מקרה יש לך כוונה להשאר אצלהם שנתיים - אז הוא לא עולה לך.

ובכל מקרה, המחירים שבזק נותנים לADSL "מוזלים" הם בד"כ להתחייבות לשנה~, ואז אם שוכחים את החודש שבו נגמרת ההתחיבות המחיר עולה.

ולגבי הוט, אינטרנט וטלפון, כדאי לדעת שלפעמים הזול יכול לצאת מאוד מאוד יקר כשצריך לשלם שכ"ט לעו"ד, כפי שניתן לראות משני הלינקים הבאים:

http://hitech.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20070628_0218011&layer=hightech&layer2=&layer3=consumer

והיה אולי כדאי לשים את הלינקים האלה בת'רדים של רשתות ואינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים