עבור לתוכן

HP 6910 t61

Featured Replies

פורסם

לחברי הפורום שלום

אני מתלבט בין T61 לHP 6910 בעלי מפרט דיי דומה (למעט כרטיס מסך ומעבד 7300 לHP מול 7100 ללנובו)

שפער המחיר הוא הוא כמה מאות שקלים לחובת הT61 נטיית ליבי היא ללנובו

ידוע לי שאין הבדלים רציניים בין המחשבים (אותו דור,אותו קונספט שניהם סנטה רוזה)

האם קיימים הבדלים רציניים באיכות הבנייה בין החברות (חוזק וטכנולוגיות הגנה שונות) ולגבי שירות העסקי של החברות?

כמו כן האם מוסיפים 200 שקל לשדרוג קל של מעבד מ7100 ל7300

האם המחשבים מתאמים לHD

צרכיי למחשב הם אינטרנט עבודה משרדית וסרטים(רצוי HD לא לחוץ) מה שהכי חשוב הוא חוזק פיזי של המחשב וניידות(ההבדל 200 גרם בין המחשבים לא משנה לי כל כך)

פורסם

באמת שאין לדעתי הבדלים מהותיים שיכולים להצביע על אחד מהם כיותר משתלם אובייקטיבית. מבחינת מקלדת, המקלדות של שניהם מעולות לדעתי ואישית קיבלתי שירות עסקי טוב משתי החברות הללו. מבחינת איכות הבניה ה-T61 אולי קצת יותר טוב, כיסוי המסך של ה-6910p קצת חלש בהשוואה ל-T61 לטעמי. ל-6910p יש גם את שורת כפתורי המגע הבעייתית במקצת של הסדרה. שורת הווליום מעצבנת למדי מנסיון אישי, כמובן שלא מדובר באסון משמעותי כלשהו. אם אתה משתמש Trackpoint ,זה של לנובו תמיד יותר מוצלח.

ההבדלים במעבד אינם משמעותיים, שניהם יספיקו ל-HD. על אילו כרטיסי מסך מדובר? אם אתה קונה עם כרטיס מסך נפרד אולי דווקא ל-6910p יש יתרון. ב-T61 היה את ה-quadro nvs 140m שהוא בעצם ה-8400m GS ועשוי אולי להיות חשוף לבעיית הכרטיסים הפגומים של Nvidia. ה-6910p הגיע עם ה-X2300 שאינו קשור לסדרה הפגומה.

בקיצור, אני ממליצה שתלך ותראה לאיזה מהמחשבים הללו אתה מתחבר יותר ומה יותר נוח לך אישית.

פורסם
  • מחבר

אכן מדובר בT61 בכרטיס NVIDIA Quadro NVS 140M - 256MB

לגבי ביצועים כמה מיושן הוא נחשב?

איזו בעיה יכולה להיות איתו ואיך אני בודק אותה ?

2.לTHINKPAD יש טכנולוגיית הגנה נגד מים האם קיימת לHP 6910 טכנולוגייה דומה?

פורסם

מבחינת ביצועים, הכרטיס בסיסי. די דומה לכרטיסים בסיסיים נוכחים כמו ה-9200m GS.

פרטים לגבי הבעיה הזו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=355810.0, לא ניתן לנבא האם תתקל בה או לא.

HP כן מצהירים על מקלדת כזו, אני לא יודעת עד כמה זה יעיל אצלם. לא יצא לי לנסות לשמחתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים