פורסם 2003 ביולי 1522 שנים הייתה לי בעיה במחשב, כשהוצאתי תמעבד גיליתי שבשורה של פינים שם יש רטיבות סימטרית, שורה שלמה,איך לעזאזל יש שם מים או מה שזה לא יהיה??
פורסם 2003 ביולי 1622 שנים בטח עשית אוברקלוק מטורף למעבד והוצאת ממנו את כל המיץ ומה הכוונה המחשב לא פעל מה הבעיה? איך בדיוק הוא לא פעל ?
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים בטח עשית אוברקלוק מטורף למעבד והוצאת ממנו את כל המיץ ומה הכוונה המחשב לא פעל מה הבעיה? איך בדיוק הוא לא פעל ? L ;DL אמירם, איזו משחה טרמית מבוססת/מכילה שמן?
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים מחבר שום אובר קלוק שום כלום, תראו סיפרתי בדיוק מה קרה בהודעה החדשה שלי כאן בפורום לוחות אם ומעבדים.
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים אאם אני לא חושב שיש בכלל סיכוי להגיע ל משחה טרמית אל הפינים שהם מוחזקים שם למטה.. אולי זה היה שם עוד כאשר הגיע מהמפעל ? או אולי כשהרכיבו את המחשב אחד העובדים שפך קפה שחור על המעבד לך תדע .. אם אין בעיות והמחשב עובד, אז זה בסדר אם לא אז כנראה זאת הבעיה אני חושב שאתה יכול להחליף אותו.
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים מחבר המחשב כבר אצלי שנה וחצי...הכל התחיל מהיום ששמתי גוף קירור אחר יותר גדול עם משחה טרמית חדשה.
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים מחבר לא, כי מה כבר גוף קירור יכול לגרום?תקרא מההתחלה תדיון ותדיון החדש שפתחתי כאן ותראה מה בדיוק הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.