פורסם 2009 בפברואר 416 שנים קירור הסטוק דווקא לא מרעיש במיוחד. כאילו, אתה תשמע אותו מחוץ למארז (במידה והמארז שלך חרישי משו באנז***).אם אתה לא מתכוון לעשות OC או שאתה ממש ממש לא רוצה לשמוע את הקירור, אין לך צורך להחליף אותו.
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים קירור הסטוק דווקא לא מרעיש במיוחד. כאילו, אתה תשמע אותו מחוץ למארז (במידה והמארז שלך חרישי משו באנז***).אם אתה לא מתכוון לעשות OC או שאתה ממש ממש לא רוצה לשמוע את הקירור, אין לך צורך להחליף אותו.מי אמר שהוא מדבר על סטוק?... הוא בטח מדבר על הקירור דל פאליט... פותח התרד, אני צודק?
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים הוא מדבר על ה-4850X2, אין לו גרסא שונה מקירור הסטוק. למעשה, רק Sapphire השיקה אותו. המאווררים של הכרטיס רועשים למדי. תעיין בביקורת למידע נוסף: http://hwzone.co.il/reviews/hd4800_followup/ אתה מוזמן לשאול שאלות נוספות אם לא הבנת משהו
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מי אמר שהוא מדבר על סטוק?... הוא בטח מדבר על הקירור דל פאליט... פותח התרד, אני צודק? לא אתה לא, מכיוון שהכרטיס הינו כרטיס חדש, בעייתי מבחינת גודל וסוג קירור, נכון להיום אין לו קירור מיוחד או סדרת קירורים שונים שאתה יכול להלביש עליו, לא ולא.נכון להיום ישנו רק הקירור סטוק וזה הכל, לכן, הוא שואל אך ורק על קירור הסטוק כי זה מה שקיים.הכרטיס מפיק טיפה רעש, עקב היותם של 2 מאוררים די קטנים אשר צריכים להגיע למהירויות גבוהות ולכן מרעישים בדרך כלל.
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים גם במהירות הנמוכה המאווררים די רועשים.עניין עוצמת הרעש הגבוהה הועלה בכל ביקורת שראיתי על הכרטיס, כך שזו לא תפועה ייחודית לכרטיס הספציפי שעליו עשינו את הביקורת.
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים חחח... צודקים... זיכרוני הטעה אותי... זה לא היה פאליט... זה ספייר... http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/hd4800_followup/4850x2_14.jpgהעליון בתמונה... הייתי בטוח שזה לא סטוק... מוזר... (בד"כ הקירור סטוק דיי גרוע)
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים את גוף הקירור של כרטיס זה ניתן להגדיר כגוף קירור ייחודי של החברה, שכן למרות העובדה כי כרטיס ה-HD4850X2 עצמו פותח כמובן על ידי AMD-ATI והיה אמור להיות מיוצר על ידי חברות רבות, בפועל Sapphire היא היחידה אשר החליטה לשווק אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.