עבור לתוכן

"מחקר: טלוויזיה ומשחקי מחשב גורמים לדיכאון"

Featured Replies

פורסם

"מחקר: כתבות על נושאים הגורמים לדכאון גורמות לדכאון".

פורסם

לא צריך מחקר בשביל להגיע למסקנה מפגרת כזו. יודע למה?

המציאות גורמת לדיכאון, נקודה.

אתה משחק במחשב/הרבה בטלויזיה? אחרי כמה שעות אתה נאלץ להיזרק חזרה למציאות, וזה נופל עליך כל פעם מחדש, זו אותה הסיבה שאנשים מדוכאים בתחילת השבוע (בארה"ב וכל מקום שלא עובדים בו יום ראשון זה ידוע כ monday blues)

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל אני משחק כבר הרבה שנים, ואף פעם לא הייתי בדיכאון :) אני אפילו לא הולך לקרוא את הכתבה.

פורסם

ברור שמדובר במחקר שמנסה לברר את התשובה לשאלת הביצה והתרנגולת וכמובן שלא מצליח לעשות זאת. במילים אחרות, האם הדיכאון הוא שגורם לאנשים להתמכר למשחקים ולטלוויזיה או שאנשים שהתמכרו למשחקים וטלוויזיה נכנסו לדיכאון? המחקר הזה בטוח לא מספק תשובה אלא מעדיף להצהיר הצהרה שאינה מבוססת לחלוטין, וחבל.

פורסם

לא צריך מחקר בשביל זה

האפיקים הללו מכלכלים את הדיכאון ע"י בריחה מהמציאות ולכן אין היתמודדות עם האתגרים שהמציאות מציבה ואז האתגרים נהפכים לבעיות ( כי אינם מגיעים לידיי פיתרון ) משמע - מעגל קסמים ( רע ) שמזין את עצמו .

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל אני משחק כבר הרבה שנים, ואף פעם לא הייתי בדיכאון :) אני אפילו לא הולך לקרוא את הכתבה.

+1

על כל מחקר יש 10 מחקרים שמוכיחים בדיוק את ההיפך

פורסם

scientific ynet - כתב העת הנודע בקרב הקהילה המדעית...

פורסם

+2

וגם להיות בן נוער גורם לדכאון, תראו כמה יפה האימו תפס.

פורסם

לכל ה-"1+", "+2" וכו' וכו'... לזה נועד הסמיילי " :hizuk:" ;)

פורסם

בטח שגיימינג מדכא... במיוחד בזמן האחרון עם כל המשחקים הגרועים האלה

פורסם

אני חושב שזה הפוך...

דיכאון גורם לאנשים לשחק במשחקים ולראות יותר טלויזיה.

פורסם

לכל ה-"1+", "+2" וכו' וכו'... לזה נועד הסמיילי " :hizuk:" ;)

אני מתעב את הסמיילי הזה, הקמתי אפילו עמותה לשונאי הסמיילי, למי שמעוניין להצטרף הנא שלחו הודעה פרטית.

בטח שגיימינג מדכא... במיוחד בזמן האחרון עם כל המשחקים הגרועים האלה

כמה שזה נכון

פורסם

:hizuk: +1

מה שתרצו :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים