עבור לתוכן

בעיות BSOD'S עם E5200 על 3GHZ

Featured Replies

פורסם

אני כבר חודש על סביבות ה 3.33 וכל כמה זמן היה לי מסך כחול וארורים בבדיקות יציבות ועכשיו יש לי זמן לסדר את זה..

כרגע אני על 2.93GHZ במתח של 1.275 ואני מקבל ERROR ב ORTHOS אחרי 15 שניות !

נעלתי תדר PCI-E, ביטלתי את ההגנות ושמתי את ה"ביצועים" של הכרטיס מסך בסטאנר (במקום טורבו).

אני עם באס 235 ועם מחלק 3.33 כך שהזיכרונות על 782 (סטוק 800) - אפשר לשלול את האפוציה שיש בעיה בזיכרונות.

עם המתח ניסיתי לשחק, הגעתי עד 1.3 מסטוק ולא עזר.

איפה יכולה ליהיות הבעיה ?

• תגובות 30
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה עם מתחים של הלוח?

פורסם
  • מחבר

FSB ?

לא נגעתי.

פורסם

אם לא נגעת והשארת על AUTO, נסה לשנות ל NORMAL. גיגהבייט מעלים מתחים ללא הצדקה באוטו כאשר מבוצע OC.

נסה להחזיר את כל המערכת לנתוני בסיס בלי OC בכלל ובצע בדיקת יציבות. כדי בכלל לבדוק שמהערכת שלך יציבה ותמשיך משם.

פורסם

גם התזמונים של הזכרונות על סטוק של 800MHz ?

נסה לבדוק אותם בMEMTEST כדי לשלול אותם.

פורסם
  • מחבר

בדקתי ורשום שם 5,5,5 והאחרון 15, זה מסדר בשורות שכל שרוה זה כאילו משהו אחר זה בקטגוריה של STANDARD TIMING משהו...

אתה בטוח שזה קשור לזיכרונות ? כי אני לא מוצא MEMTEST ל 64...

פורסם

עזוב את הזכרונות תוריד את המכפלה של המעבד ותריץ שוב, רק כדי לבדוק שהבעיה לא באמת במעבד

פורסם

תן לצ'יפסט +0.05 ככה... , למעבד תן 1.32 תנסה שוב. קשה לי להאמין שזב הזיכרונות...

אין שום "בעיה במעבד".... מה אתה חושב שאינטל עושים "תקין, לא תקין, תקין, לא תקין..." !?

פורסם

יו לא התכוונתי בעיה במעבד.

התכוונתי אם המעביד מגביל את הOC, שהוא מואיד מכפלה ונשאר על אותו הבאס אפשר לראות אם המעבד מגביל אותך, לפעמים יש גם כמו חור בבאס נגיד ב230 המעבד לא יעלה אבל על 240 הוא כן יעלה. זה טיפה יותר נדיר

פורסם

קבל ביטול ראיתי שיש לך G31... תן לצ'יפסט +0.1 לדעתי זה הלוח.

פורסם
  • מחבר

p31 לא g31, זה קריטי לא ?

למרות שלגבי הקפיצות במתח, אתה צודק, היא מעט שיש לי זה +0.1, אני אנסה.

פורסם

התבלבלתי... זו הייתה הכוונה.

תעדכן.

פורסם
  • מחבר

נכנסתי עכשיו, יש שם גם FSB וגם MCH, לעלות רק ל FSB ?

שניהם בקפיצות של 0.1V.

פורסם

אני לא מכיר את המושגים האלו... בלוח שלי זה אחרת... בכל מקרה תעלה רק לצ'יפסט בנתיים ואחר כך נראה מה יהיה...

פורסם
  • מחבר

איזה מהם זה הצ'יפסט ?

מצטער אני לא בקיא במושגים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים