פורסם 2009 בפברואר 316 שנים היי חבריםיש לי לדים על הלוחכל 3 לדים (אדום כחול ירוק) ממוקמים ליד מקומות שונים בלוחמעבדגשר דרומיגשר צפוניוזכרונותכשאני מדליק את המחשבהלדים נדלקים יחדיוכולם אדוםכולם כחולוכולם ירוקזה חוזר על עצמו פעם פעמיים ואז כולם עוברים לירוק ...אני יודע שהירוק זה אומר בסדרכחול זה משהו גבוההואדום זה אומר מטורףככל שאני עושה OC גדול יותר ככה הלד כביכול אמור לי להגיד לי מה המצב כאמור בסדר גבוהה או מטורףנכון לעכשיו אני עם OC של 100 אחוז למעבד (בערך 400 FSB והמקסימום של הלוח זה עד 800 )והלד שליד המעבד נשאר ירוקלמה הוא לא עולה ? (צריך להגיע ל600 + FSB כדי שהוא יזוז ? )צריך אולי להתקים דרייברים שלא התקנתי ?או שעדיין לא הגעתי למגבלה של הלוח בישביל שהוא יגיד לי ''גבוהה'' או ''מטורף''
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר אז זהואני לא יודע אם זה מתייחס ללוחאו למעבדאו שהם ביכלל לא עובדים ...
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר אני לא מוצא אותה אולי מישהו שיש לו לוח של ASUS מהסידרה של הROG יוכל לענות .......
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר זה ככל הניראה מתייחס לאוברקלוק של הלוח ולא של הרכיב שעליו נעשה הOC .....זה אומר שאני צריך להגיע ל600 FSB כדי להתחיל ליראות את הנורות מתחרפנות ....קצת קשה עם קירור אויר...... :-\
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים ממש משנה לך הלדים על הלוח? אם כן תבדוק שעברת מעל 600FSB ללוח.. מכיוון שזה מחולק בצורה הזו. 400FSB - ירוק 550FSB - כחול 750FSB+ - אדום (מכיוון שהמגבלה של הלוח היא 800 אז לא נראה לי שתהיה ללוח אפשרות ל-OC מעל 800 - לוח שרוף )
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר אני כרגע עם מעבד זמניאני כבר על 100 אחוז OC אני יעבור את זה והמעבד ותפוצץ לי פה בפנים חחחאנסה את זה שהQ יגיע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.