עבור לתוכן

קיבלתי הצעה שאי אפשר לסרב לה E6320 BOX

Featured Replies

פורסם

קיבלתי לאימל מבצע !!!

" חיסול מלאי ועודפים E6320 במחיר 240+מע"מ BOX עם אחריות ל 3 חודשים בלבד "

מחיר ממש בדיחה 280 ש"ח !!!! יותר זול מ E2200 !

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_526&products_id=6396

E2200 בזיג זג = 329 ש"ח !!!!

זה BOX מעבד כזה יכול להחזיק המון זמן והוא לא עבר שימוש !!! מה אתם אומרים ?

קיבלתי עוד הצעות :

925BOX !!! פנטיום D !!! ב 280 ש"ח !!! 3 חודשים אחריות BOX !!!

מחר אני רץ לקנות

זה BOX זה לא עבר שימוש לא מאמין שהם ארזו את זה , אפשר לארוז באופן עצמאי מעבד ולעשות ממנו BOX ?

פורסם

זה מעבד יותר טוב מE2200 רק בשעונים נמוך יותר ואתה יכול לעשות OC...

מאיפה מצאת בכזה מחיר?

פורסם
  • מחבר

ה 925 שווה לקנות אותו ? איך הוא לעבודות רגילות ? 280 ש"ח BOX נשמע אחלה .

המבצע של ה E6320 זה תחת הפרסום " עודפים " אבל עדיין המחיר באדמה " 280 ש"ח " ואני מפחד שעובדים עלי

זה BOX מה יכול כבר לקרות למעבד ?

יש מצב שהמעבד משומש והם ארזו אותו יפה והחזירו לקופסא ? קשה לי להאמין צריך ממש עבודת אומנות לעשות את זה

החנות שהציעה לי את זה מוכרת מאוד לא נראה לי שהם יעבדו עלי .

אם אני לא עושה OC למעבד E6320 ומשאיר אותו עם תדר 1.86 אז המעבד יהיה חלש ? עדיף לקחת את ה 925 שזה 3GHZ ?

תסתכלו על המחיר אני בהלם ! -----> E6320 ו PD925 באתר : ( 899 , 475 )

http://www.glabs.co.il/Category.aspx?CatCode=3

פורסם

קודם כל תשתה כוס מים ותירגע.

שנית, אל תשווה את המחיר של הE6320 עם שלושה חודשי אחריות עם מעבד E6320 באיזושהי חנות וירטואלית ששכחה להסיר את המעבד מהקטלוג שלה. זהו מעבד בן שנתיים שכבר אינו מיוצר.

ההשוואה הנכונה היא למעבד E2200 / 5200 שאותו אפשר להשיג כחדש ועם אחריות לחמש שנים.

ממעבדי פנטיום D כדאי להמנע לגמרי. מעבד חם ולא מהיר במיוחד.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תשתה כוס מים ותירגע.

זה SPAM סתם הערה לא לעניין .

פורסם

מאחר ומעבדי E6320 הגיעו עם שעונים נמוכים מאד, ולמיטב זיכרוני עם כמות CACHE די מעטה, אני לא יודע כמה שווה לקחת מעבד כזה עם 3 חודשי אחריות בלבד במקום E2200 שמגיע ב2.2GHZ אם אני לא טועה.

פורסם
  • מחבר

4 מגה קש זה נמוך ?

http://ark.intel.com/cpu.aspx?groupId=29754

הקטע שאני לא עושה OC ואני מפחד שתדר 1.86 יהיה בעייתי .

אתה משווה את E6320 ל E2200 ? נו באמת :(

פורסם

ההבדל בביצועים בין E2200 ל E6320 יהיה מזערי ולא ברור בכלל לטובת איזה צד. יש אפליקציות שיעדיפו את המטמון הגדול ויש אפליקציות שיעדיפו מגהרצים.

אבל, נשמע שכבר החלטת שזו עסקת חייך ודבר לא ישנה את דעתך.

ע"ע דיסוננס קוגניטיבי

פורסם

4 מגה קש זה נמוך ?

http://ark.intel.com/cpu.aspx?groupId=29754

הקטע שאני לא עושה OC ואני מפחד שתדר 1.86 יהיה בעייתי .

אתה משווה את E6320 ל E2200 ? נו באמת :(

דווקא כן, תכנס לאינטרנט ותבדוק בגראפים ומבחני ביצועים, תראה איפה שני המעבדים עומדים? ותתפלא.

900 שקל? לא רע, בהנחה למעבד שלא מיוצר כבר ועולה כיום פחות מחצי מן הסתם ומוצר שבאמת שכחו לעדכן.

קודם כל, חנות נחמדה בחרת, איזשהו לינק לאיזה אתר מסכן שעשו ולא מעדכנים כמה שנים טובות, זאת חנות זאת? תכנס לאחת החנויות הנורמאליות והמוכרות.

דבר שני, פנטיום D? זה שהוא בתדר 3.0 לא אומר כלום, הליבות החדשות של 2DUO אפקטיביות יותר וחזקות יותר בעיבוד ותומכות בסט פקודות חדש יותר מן הסתם.

יש לציין כי המעבד פנטיום D מאוד חם ורעב חשמל.

א ועוד דבר שיש לי להגיד, החיים שלך זה ספאם אחד גדול, עצוב שמתוך ספאם של זרעונים דווקא האחד ההוא זה אתה.

*** רבותיי לא להתייחס, זהו סך הכל טרול אחד חדש, תבדוק הודעות ונושאים אחרים שלו ותבינו מה הקטע עם הספאם, זה טרול.

חושב ששבב של 4 ג'יגה, זה בעצם סטיק של 4 גי'גה... NOOB.

פורסם

קנה 5200 עם אחריות כמו שצריך... לא תצטער לשניה.

פורסם
  • מחבר

א ועוד דבר שיש לי להגיד, החיים שלך זה ספאם אחד גדול, עצוב שמתוך ספאם של זרעונים דווקא האחד ההוא זה אתה.

*** רבותיי לא להתייחס, זהו סך הכל טרול אחד חדש, תבדוק הודעות ונושאים אחרים שלו ותבינו מה הקטע עם הספאם, זה טרול.

חושב ששבב של 4 ג'יגה, זה בעצם סטיק של 4 גי'גה... NOOB.

המנהל פה חבר שלהם ואני לא אתפלא אם הוא בן 14 גם

הם מנבלים את הפה מספימים ברמה מטורפת ואני מקבל אזהרה ממש גועל נפש .

פורסם

Automatics, לא משנה מה הוא אמר או עשה - זו לא סיבה לנבל את הפה בצורה הזו. ישנם חוקים בפורום ואם משתמש עובר עליהם אז הוא יטופל בהתאם על ידי הגורמים האחראים. בפעם הבאה שמישהו מפריע לך אתה מוזמן לפנות אליי או אל מנהלים אחרים.

קיבלת אזהרה ראשונה בגין שפה לא נאותה.

אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעבר עליהם שוב בעתיד:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0

תוכן הודעות:

• יש להשתמש בשפה נאותה בהודעותיכם ולשמור על תרבות דיון גבוהה. חל איסור מוחלט להתלהם, לקלל, לפגוע, להעליב, או להשמיץ כל גורם כזה או אחר מכל סיבה שהיא.
    דיונים או הודעות אשר עוברות על חוקים אלו לא מתאימות למסגרת הפורום והן יצונזרו או ימחקו. כמו כן, למשתמש הרלוונטי תתווסף אזהרה!
דיון זה ננעל. שאלות/טענות או כל דבר אחר בעניין יש לעשות בהודעות פרטיות בלבד.

VIEWSONIC, גם אתה לא חף מפשע. הייתי אומר שהמנהלים כאן הם לא לטובת אף אחד וכי כולם שווים, אבל זה לא מדויק. המנהלים כאן הם לטובת כלל הקהילה והם לא בוחרים את מי להעדיף - כולם כאן שווים, משתמשים חדשים ומומחים וותיקים של שלל הפורומים. ברגע שאתה מצטט תגובות של אנשים אחרים ובהודעתך כותב רק "SPAM" אז מבחינת החוקים אתה הוא זה שכותב SPAM (תרתי משמע).
ראשית, אתה מצטט חלקים מסוימים בתגובות שהם ריקים מתוכן וקורא להם ספאם בעוד שישנם חלקים אחרים בתגובות שלהם שבהם עזרו לך בזמן הפרטי/אישי שלהם. ושנית, אם מישהו לדעתך עבר על חוקי הפורום ואתה רוצה שהוא יטופל בהתאם, עליך להעביר זאת לאחראים ולהמתין לתגובה מהם או לטיפול במקרה. אתה לא יכול "לקחת את החוק לידיים שלך".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים