עבור לתוכן

מעבד + לוח אם (graphics O/B) ב- 1300 ש"ח? (כללי + קצת עיבוד וידיאו)

Featured Replies

פורסם

בהמשך להודעה הזו (שהתחילה ב"מפרטים" ועברה ל"כרטיסי מסך"), אני מרכיב מפרט למחשב שרובו יהיה משרדי אבל מידי פעם עבודות עריכת וידיאו מזדמנות. שום משחקים או OC לא מתוכננים עליו. אין צורך בכרטיס לכידה.

למחשב יהיה זכרון 2X2GB של OCZ ואחרי כל היתר נשאר בערך 1300 ש"ח לשילוב מעבד+לוח אם עם כ.גרפי מובנה.

בגלל הוידיאו, אני רוצה לקחת מעבד חזק. בגלל שאין צורך בכרטיס גרפי נפרד, אני צריך לוח שיש בו כרטיס built-in.

חשבתי על מעבד כמו Q6600 (או E8400) אבל אני לא בטוח אילו תוכנות כיום מנצלות ליבה מרובעת. לגבי chipset אני מאמין ש P31 הוא די והותר.

חשבתי אולי ללכת על AMD, (בגלל צ'יפסט 780G והיכולות הגרפיות שלו) וגם אז לא בטוח לגבי מעבד (Phenom X4 9650? אולי 9850BE?)

אני די אבוד...אשמח לקבל סיוע :-)

תודה!

פורסם
  • מחבר

עריכה:

איזה לוחות אם מבוססים P31 כוללים גם Graphics O/B? אני מחפש ומחפש ולא מוצא כלום...

פורסם

אם יש לך מידע להוסיף להודעה הראשית/אחרונה, עשה שימוש בכפתור העריכה שמעל להודעה שלך: modify.gif

אסור להקפיץ דיון לפני שעברו 24 שעות מפתיחתו/מההודעה האחרונה שלך בו.

אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעשות זאת שוב בעתיד:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0

הקפצת דיונים:

הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי.

שאלות/טענות או כל דבר אחר בעניין יש לעשות בהודעות פרטיות בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים