עבור לתוכן

חשבון פלאפון עצום על האינטרנט מה אפשר לעשות בנידון?

Featured Replies

פורסם

מה זה בכלל לגלוש DATA? כאילו להוריד קבצים לפלאפון דרך ה WIFI?

אין לזה שום קשר לWIFI, זה לתקשורת סלולרית.

פורסם

אתה חושב שאם אתה חייב להם המון כסף, יפחיד אותם אם תאיים להתנתק?

בוא נעשה חשבון

אני אישית מכיר מנסיון מקרה שחייבו (את אחי הקטן לצורך העניין) במשהו כמו 700 שקל בגלל החרא הזה.

נגיד החברה עושה עליו משהו כמו 60 שקל לחודש...

אז כדי להם שהוא יעבור לאורנג' או שהוא ישאר לקוח שלהם ויחזיר להם את ההשקעה הזאת אחרי פחות מ11 חודשים.

פורסם

למי שלא מכיר את כל הנושא הזה

יש 3 סוגי גלישה עיקריים בטלפונים סלולריים.

(השמות שהבאים שקשורים לסלולר יכולים להשתנות בין החברות).

גלישת WAP - משמע חיבור לאינטרנט דרך נקודת גישה WAP, באורנג' היא נקראת ORANGE 3G ברוב המקרים, הגלישה הזאת מאפשר להכנס לאתר אינטרנט סלולריים.

במידה ויש לכם נוקיה, או סוני אריקסון, הדפדפן שלהם נקרא MINI MAP, והוא מאפשר לגלוש גם לאתרים רגילים דרך נקודת הגישה הזאת (גם תוכנת OPERA).

גלישה DATA - גלישה שמאפשרת גישה מלאה לכל מקורות האינטרנט. (P2P אולי לא, לא בדקתי לאחרונה :)) משמע, אם נכנסתם לאתר רגיל, שאינו בנוי לטלפון סלולרי, או קיבלתם מיילים, או שלחתם, או הורדתם קבצים או שלחתם, או כל פעילות רגילה שאתם מבצעים במחשב הנייח, תחוייבו בהתאם.

גלישת הDATA יקרה בהרבה מגלישת WAP ודורשת חבילה מתאימה למי שמתכוון לגלוש בה.

והגלישה שכולנו מכירים, גלישת הWIFI - המכשיר מתחבר לאינטרנט דרך מקמ"ש (מקלט משדר) שנמצא בתוכו בלי קשר לחברות הסלולריות... לכן הוא ללא חיוב, אלא אם כן ביקשתם שירות HOT SPOT, אבל על זה אין מה לדבר כרגע...

מה שאני יודע, שאורנג' בפעם הראשונה שעושים טעות רצינית כזאת, מקבלים זיכוי, או מעבר לחבילה מתאימה, ובכך התשלום קטן.

בסלקום לא יודע מה עושים שם, השירות לקוחות שלהם גרוע בכל מקרה :) (לפחות זה היה ככה כשהכרתי אותם).

אם יש עוד שאלות, אשמח לענות

פורסם
  • מחבר

גלשתי אולי 4 פעמים לא דרך WIFI וזה גם רק למסנג'ר לא יותר מזה איך לעזאזל החשבון שלי הגיע לכלכך הרבה

פורסם

גלשתי אולי 4 פעמים לא דרך WIFI וזה גם רק למסנג'ר לא יותר מזה איך לעזאזל החשבון שלי הגיע לכלכך הרבה

דבר ראשון לא אמרתי לנו כמה, אז אנחנו לא יכולים לדעת אם זה הרבה או לא...

ודבר שני, בזמנו, לא יודע אם התעריפים השתנו או לא, באורנג' צריכת DATA הייתה 9 שקל למגה.

אז תעשה חישוב לבד.

טעינת עמוד בYNET זה משהו בסגנון של חצי מגה.

השאלה כמה מגה הועבר אצלך בכל חיבור וחיבור

ולמקרה שלא הייתי ברור מספיק

הצריכה נספרת, גם במשלוח וגם בהורדה...

כלומר כל מידע שנשלח ממך או התקבל אליך, שילמת עליו

פורסם
  • מחבר

איזה שחיטת כסף :'(

פורסם

מסכים איתך...

אם אתה רוצה להשחט פחות, אז אתה צריך להשחט קבוע... וזו הבעיה אצלם.

תנסה לדבר עם סלקום, ותאמר שלא ידעת ובלה בלה בלה, ואל תסכים לרדת מהקו עד שיביאו לך זיכוי, כי לא הסבירו לך על הבדלי הגלישה (אל תסביר מעבר יותר מידי)

אם הם לא יסכימו, תבקש לדבר עם המנהלים שלהם... וכן הלאה והלאה :)

פורסם
  • מחבר

מסכים איתך...

אם אתה רוצה להשחט פחות, אז אתה צריך להשחט קבוע... וזו הבעיה אצלם.

תנסה לדבר עם סלקום, ותאמר שלא ידעת ובלה בלה בלה, ואל תסכים לרדת מהקו עד שיביאו לך זיכוי, כי לא הסבירו לך על הבדלי הגלישה (אל תסביר מעבר יותר מידי)

אם הם לא יסכימו, תבקש לדבר עם המנהלים שלהם... וכן הלאה והלאה :)

אני בשירות לקוחות של העסקים יש לי את הפלאפון הזה דרך עסק אז ככה שאני לגשת לא יכול רק בעל העסק בלגן..
פורסם

לפותח האשכול - איזה סכום מדובר ?

פורסם

^ אם הוא היה רוצה שתדע הוא היה אומר בהודעה הראשונה.

אז תגיד להם שאתה רוצה להתנתק, אבל אני מנחש אתה עדיין בהתחייבות? אז תצטרך לשלם גם על המכשיר, גם קנס אם יש, וגם על האינטרנט.

פורסם

שוב פעם, הוא לקוח עסקי, כלומר רק איש הקשר של החברה ממנה הוא לקח את הטלפון יוכל לעשות משהו.

משמע, נדפקת :lol: :lol: :lol:

פורסם

קרה לי אותו דבר עם פלאפון של עבודה - הכפתור נלחץ בכיס, היה מחובר 20 דקות = 250 ש"ח בחשבון. למזלי זה היה על חשבון העבודה והבוס

שלי סבבה ולא חייב אותי על העניין.

פורסם

לא משלמים לפי זמן.. 8)

פורסם

הייתה תקופה בפלאפון שזה כן היה לפי זמן חיבור

היום אני לא יודע איך זה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים