עבור לתוכן

איך לעשות 1080P??

Featured Replies

פורסם

כן, את זה גם אני לא מבין, זה יתן לו את הרזולוציה הטיבעית.

תעשה את זה עמית, תחסוך כאבי ראש,

• תגובות 87
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את ההצעה הזו כבר הצעתי לו אתמול (כמה עמודים אחורה) אבל הוא לא מוכן להבין - וממשיך להתעקש על חיבור ב HDMI.

פותח דיון יקר, (למרות שאני שמח לקרוא את הדיון הזה - כי אני פשוט מתפוצץ פה מצחוק איך אפשר להסתבך כל כך הרבה מדבר דפוק, מזכיר לי את הסרטים של לזלי נילסן..)

כשאתה מחבר את המסך/טלויזיה שלך בחיבור HDMI - המחשב לא מתייחס אל הצג כצג מחשב אלא כטלויזיה שתומכת ב HD. מדבר כזה אתה רוצה להמנע. כי לא תהיה לך אפשרות כיוון ובחירת רזולצייה כמו במסך מחשב - ואם בכל זאת תבחר סביר להניח שיהיו בעיות עם זה.

חיבור זה נועד יותר בשביל לחבר למסך ממיר ב HD (כמו של YES ו HOT), או נגן HD כמו BLU-RAY וכו'..

כדי שהמחשב ייתנהג עם הצג כאילו מדובר במסך מחשב - אתה צריך לחבר אותו בחיבור VGA. ככה תוכל לקבוע לו את הרזולוצייה הטבעית שלו שהיא 1680X1050 שבה גם ייראו הכי טוב (כן, גם י ותר טוב מ 1080P במקרה של המסך שלך). אז גם תוכל לבחור את התדירות רענון המתאימה והכל יהיה תקין ולא חתוך.

פורסם

היי חברה, מצטער שאני נכנס לדיון עם שאלה אבל זה עדיף במקום לפתוח תרד חדש

הסתכלתי אצלי בהגדות של הכרטיס מסך, אין לי את ההגדרה הזו של HD, מישהו יודע למה?

כמובן שיש לי את הדרייברים הכי חדשים ובעזרה רשום לי לאן ללכת כדי לשנות את ההגדות הללו אבל לא מופיע לי

אשמח לתשובה.

תודה

פורסם

יש לך מסך HD ?

פורסם

יש לי מסך עם רזולוציה כמו של פותח התרד

המסך שלי הוא T190P של סמסונג

ממה שאני יודע (ותקן אותי אם אני תועה), HD או לא זה רק על פי רזולוציה, נכון?

והרזולוציה שלי מספיקה לHD לפחות של 720 או 1080i ממה שאני יודע

פורסם

אתה טועה, אם אתה לא מחבר אותו בכבל HD אין לך שום HD גם אם יש לך רזולוצייה של 156545X5466548 ,לא תוכל לקבל תמיכה בתכנים HD ,כגון : 720,1080 וכו'...

פורסם

המסך מחובר לכרטיס המסך ישירות בכבל HDMI, ללא ממיר

פורסם

אתה טועה, אם אתה לא מחבר אותו בכבל HD אין לך שום HD גם אם יש לך רזולוצייה של 156545X5466548 ,לא תוכל לקבל תמיכה בתכנים HD ,כגון : 720,1080 וכו'...

כל עוד הוא לא משתמש בתוכן HD מקורי (קרי BLURAY) אלא בMKV למינהם אז אין הבדל אם הוא מחובר בHDMI או לא.

פורסם

לא קשור, אני מדבר על התכונה הזו בדרייברים של NVIDIA. אין לי את זה בCONTROL PANEL.

פורסם

זה לא משנה אם יש לך או אין לך. אתה מקרין סרט ברזולוצייה שהיא 1280X720 או 1920X1080 אז אתה מקרין סרט ברזולוצייה של HD.

שניהן רזולוציות תקניות של HD. הנמוכה היא HD-READY והשניה היא FULL-HD.

אם למסך שלך יש רזולוצייה כמו הנמוכה ומעלה הוא מסך HD-READY. אם יש לו כמו השניה ומעלה הוא FULL-HD.

כל שאר החיבורים וכבלים וכו' לא קשור ל HD.

ולהגיד :

זו שטות. אין כל קשר לכבל. גם כבל קומפוננט יכול להעביר תכני HD , גם כבל D-SUB, גם DVI וגם HDMI.

פורסם

כל עוד הוא לא משתמש בתוכן HD מקורי (קרי BLURAY) אלא בMKV למינהם אז אין הבדל אם הוא מחובר בHDMI או לא.

אבל! בתוכן HD מקורי (שוב - BLURAY) יש הבדל בין שימוש בכל מרכיבי התקן (כונן מאושר, כמובן דיסק מקורי, כבל מתאים ומסך מתאים)

לבין סתם קובץ וידאו שמקודד ב1920X1080

פורסם

להריץ תוכן HD מקורי מנגן בלו ריי זה דבר אחד והרצת סרט HD מהמחשב זה דבר שני.

במקורי גם יש סיכוי גבוה שיידרשו ממך תמיכה ב HDCP כדי שתוכל לצפות ב FULL-HD אחרת תאלץ להסתפק באיכות נמוכה יותר..

כרגיל - מי שקונה מקורי נדפק.

וקובץ 1920X1080 שמקודד הוא לא סתם קובץ - הוא קובץ שמקודד ב 1920X1080. יש הבדל.. :smile1:

ובוא נעזוב את כל הנושא, כי:

א' זה כבר לא קשור לדיון הזה.

ב' זה לא מעניין..

פורסם

רק שאלתי למה זה לא מופיע לי, האם זה בגלל דרייברים או משהו אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים