עבור לתוכן

איך לעשות 1080P??

Featured Replies

פורסם

חשבת אולי שהוא לא מספיק טוב? תוריד קצת רזולוציה ,תעבוד על 720p ,זה לא רע בכלל

• תגובות 87
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה שענית דבר ראשון! דבר שני תודה!

כשאני מורדי את הפיקסלים אז הרזולוציה יורדת גם היא...

אני כבר כמעט חודש ככה... שניתי חזרה ל- 1680X1050 כי ראו מטושט וניסיתי לשנות את ההגדרות של המסך עצמו אבל גם זה לא עזר....

לא יודע מה לעשות...

רוצה לדבר בפרטי אם תוכל לעזור?

תודה!

פורסם

דבר איתי

פורסם

שים על 1650x1050 ו60 הרץ ויעבוד לך נהדר, את סרטי 1080P תראה נהדר, פשוט יהיה downscaling.

פורסם
  • מחבר

שים על 1650x1050 ו60 הרץ ויעבוד לך נהדר, את סרטי 1080P תראה נהדר, פשוט יהיה downscaling.

אתה לא מבין שאני לא רואה את הצדדים עכשיו עם הרזולוציה הזאת ואם אני משנה לרזולוציה יותר גבוהה אז אני רואה מטושטש..

וזה בכלל לא קשור לסרטים אני מדבר על זה שאני לא רואה את הצדדים...

תודה, ואם יש לך איזה פיתרון תגיב לי...

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם

זה ככה בכל וידאו או רק 1080P ?

תנסה 720P.

*עריכה: לא ראיתי את העמוד הקודם.. ><

פורסם
  • מחבר

זה ככה בכל וידאו או רק 1080P ?

תנסה 720P.

*עריכה: לא ראיתי את העמוד הקודם.. ><

זה לא קשור לוידאו

זה קשור לרזולוציה עצמה, לא קראת את בהתחלה (או שלא הבנת), אני רואה את המסך חתוך בגלל ההגדרות של הלוח בקרה של ה- NVIDIA הוא לא יודע מה 1080P וככה הוא חותך לי את הצדדים במסך.

אין לי גם אפשרות לשנות את הגודל הבצדדים בגלל שהוא לא מזהה 1080P מהמסך עצמו ב- 720P אני רואה מטושטש ושם אני יכול לשנות את הגודל של המסך עצמו אבל הוא מטושטש.

אני כבר חודש ככה ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה..

זה לא קשור לוידאו...

פורסם

אם זה חתוך לך בצדדים יכול להיות שהרזולוציה של המסך אם הוא נגיד מלבני מתאימה למרובע

נגיד לי יש מסך 19אינץ' וברזולוציה אפשר לשנות ל19 אינץ' מלבני ככה שזה יוצר לי חיתוכים

תבדוק את זה

Properties>Settings

פורסם

יש לך בעיה מוזרה שלאנשים אין מושג איך לפתור.... אתה מקפיץ יותר מטבח שצ'ינה טאון כבר חודש... אני מציע לך למחוק את הדרייברים לגמרי ולהתקין חדשים.

אם זה לא עוזר פשוט תפרמט....

פורסם
  • מחבר

אם זה חתוך לך בצדדים יכול להיות שהרזולוציה של המסך אם הוא נגיד מלבני מתאימה למרובע

נגיד לי יש מסך 19אינץ' וברזולוציה אפשר לשנות ל19 אינץ' מלבני ככה שזה יוצר לי חיתוכים

תבדוק את זה

Properties>Settings

זה כאילו יותר מידי רחב וארוך ויש כזאת אפשרות ב- NVIDIA לשנות אבל רק בפיקסלים אחרים חוץ מ- 1080P שאין שם וזה הבעיה

פורסם

עזוב אותך NVIDIA אני אומר לך ללכת למאפיינים מהשולחן עבודה ואז SETTINGS ותשנה שם רזולוציה..

פורסם

בוא נתחיל מחדש.

אתה מנסה להגדיר רזולוציה של 1080P?

חבל, זה לא יעבוד לך. המסך שלך לא מכיל מספיק פיקסלים. תגדיר את המחשב לרזולוציה הטבעית של המסך.

אתה מגדיר רזולוציה נמוכה מ-1080X1920 והמסך חתוך?

נסה לאפס את הגדרות המסך ואם זה לא עוזר - תסיר את הדרייבר של NVIDIA ותתקין מחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים