עבור לתוכן

למה EP43-DS3L = Mazda 3 ???

Featured Replies

פורסם

כולם מדברים על הלוח הזה!

אני לקראת קנית מחשב וקיבלתי לא מעט המלצות על הדגם הזה.

מה מיוחד בו? מה מיוחד בצ'יפסט שלו? מה מבדיל אותו מהאחים שלו שמאוד מאוד דומים לו?

המחשב שאקנה מבוסס על E8400 לשימוש כללי אמין ועריכה בפוטושופ של תמונות שאני מצלם. הכל בסביבות 2700 שקלים.

פורסם

לוח חדש , טוב וזול.

פורסם

עושה את העבודה כמו שאומרים .

אבל תלוי בשביל מה המטרות :)

הלוח הזה הוא בסיסי , לדוגמא אין CF , אוברקלוק הוא דיי מגביל , אבל בסה"כ אם אתה לא מתכנן אוברקלוק כ"כ גדול / CF , הלוח הזה יתאים לך .

פורסם
  • מחבר

אני מניח שהוא יהיה מעולה בשבילי כי אני לא מתכנן יותר מידי בלגן.. אני צריך שהמחשב יהיה יציב עם כושר פעולה גבוהה.

בטוח אקבל את מה שאני מחפש גם מלוחות פשוטים יותר וזולים יותר עם צ'יפסטים אחרים כמו ה 31 אבל מענין אותי למה דוקא הלוח הזה מומלץ מאוד לעומת מקבילים לו..

פורסם

הוא יחסית זול למה שאנשים רוצים .

וה P43 הוא דיי חדש , לעומת 31/35 .

והוא מביא לאנשים את מה שהם צריכים . (OC בינוני לחלק שרוצים )

לשם מה מטרות המחשב ?

אתה מבצע OC , אולי תוכל להסתפק בלוח יותר זול .

פורסם

תוך כדי התעלמות מהאינפורמציה המעורערת שהמגיבים האחרים נתנו כאן..

אני צריך שהמחשב יהיה יציב עם כושר פעולה גבוהה.

שזה בעברית אומר??

בנוגע לשאלתך, אתה צודק. חוץ מתמיכה ב-PCI-E 2.0 אין שום יתרון על פני P35/P31/G31. עדיף לחסוך את הכסף ולקנות לוח שזול יותר ב200-250 שקלים.

פורסם
  • מחבר

בנוגע לשאלתך, אתה צודק. חוץ מתמיכה ב-PCI-E 2.0 אין שום יתרון על פני P35/P31/G31. עדיף לחסוך את הכסף ולקנות לוח שזול יותר ב200-250 שקלים.

ברצינות??

מה לגבי שאר המאפיינים השונים בין הצ'יפסטים כמו ICH10 לעומת ICH7 שאשמח מאוד לדעת מה לעזאזל זה אומר!

חשבתי הרבה על לקחת לוח מאוד זול מבוסס G31 אבל הבדלים קטנים כמו זה שהזכרתי למעלה גרמו לי לחשוב שהלוח פחות טוב והביצועים שלו נמוכים יותר

פורסם

אין הבדלים משמעותיים מלבד PCIE 2.0 כפי שכבר אמרתי. השאר הם הבדלים מינוריים שמשתנים בין לוח ללוח ולאו דווקא בגלל יכולות השבבים ICH10/ICH7.

הביצועים לא נמוכים יותר. בעתיד כרטיסי מסך ינצלו את ממשק PCIE 2.0 ואז הוא יהיה שווה אבל לעת עתה ובעתיד הקרוב זה לא קריטי בכלל.

פורסם

אין הבדלים משמעותיים מלבד PCIE 2.0 כפי שכבר אמרתי. השאר הם הבדלים מינוריים שמשתנים בין לוח ללוח ולאו דווקא בגלל יכולות השבבים ICH10/ICH7.

הביצועים לא נמוכים יותר. בעתיד כרטיסי מסך ינצלו את ממשק PCIE 2.0 ואז הוא יהיה שווה אבל לעת עתה ובעתיד הקרוב זה לא קריטי בכלל.

ישנה גם מגבלת זיכרון, בצ'יפסט G31/P31 ישנה מגבלה של 4 ג'יגה זכרון, אמנם לא רלוונטי לרוב המכריע של האנשים אבל עדיין. :)

פורסם

chipsetspc5.png

ההבדלים לא תהומיים אבל קיימים.

זכרון: P31 יאפשר 4 גיגה, P35 כבר 8 ו P43 יאפשר לך לגדול ל 16 גיגה זכרון.

באס: P31 "מוגבל" ל 1066 P35 כבר יאפשר 1333. אם אתה חושב על OC אז זה יכול להיות משמעותי.

וחוץ מזה שזה נחמד שהצ'יפסט שלך יצא רק לפני חצי שנה (P43) ולא שנה וחצי (P35). :)

פורסם

בשימושים שלו 4 ג'יגה זה אחלה ואפילו עם אוברקלוק G31 או P31/P35 יהיו אחלה חיסכון בלי להפסיד המון.

פורסם
  • מחבר

כל עוד אני מכיר ומקבל את מגבלת זכרון, תמיכה במעבדים, מהירויות אפיקים, חיבורים וכל המאפיינים העיקריים של לוח אם, אותיות מוזרות לא צריכות להפריע לי? כמה הICH10 לעומת 7 וכאלה?

פורסם

קיבלת תשובות. אני לא מבין מה אתה שואל. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

כתבתי כמה במקום כמו*

שאלתי במילים אחרות אם מספיק לדעת את המאפיינים העיקריים של לוח בכדי לקבוע את איכותו או שיש צורך בידע מעמיק בהבדלים קטנים שלא ברורים למי שלא בעניינים כמו החברים כאן ונתתי דוגמה את התכונה המוזרה הזאת של ה-ICH.

פורסם

זהו שבב הגשר הדרומי שאחראי בין היתר על אמצעי האחסון USB SATA PATA וגם על כ. רשת וסאונד. (לפחות במקרה של ICH10)

אם לא מתוכנן אוברקלוק אז בין ערכות השבבים P35, G31, P35, P45 וכו'.. אין הבדל משמעותי. ההבדל ימדד בין המאפיינים של הלוח, החיבורים ושלל האופציות שהוא מאפשר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים