עבור לתוכן

להרוויח כסף ביום הבחירות

Featured Replies

פורסם

בשעת לילה מאוחרת, שבדיוק דיברתי עם כמ חברים ושאלתי אותם אם הם הצליחו להשיג עבודה ליום הבחירות הקרוב.

ובנימה של צחוק, עלה הרעיון של לפתוח באסטה כלשהי של מאפים באזור של בתי הספר בהם מתקימות הבחירת.

ואז חשבתי על זה בראש שוב, זה דווקא היה נשמע הגיוני.

אז מה דעתכם ?

בדר"כ בבתי הספר היסודיים שים בהם בחירות, הכל שם מפוצץ באנשים, שלפעמים מחכים שם לא מעט זמן. וגם יש את האנשים שעובדים שם.

אז יש טעם לנסות להריםשם איזה באסטה קטנה של שתייה + מאפה כלשהו ?

כי זה דווקא נראה לי יעזור להרבה אנשים :-\

אז מה אתם אומרים ?

אין ל משהו אחר לעשות באותו יום (יש חופש) אז לא יזיק לנסות ?

ואם יש איזה מוצר שאתם חושבים שימכר יותר טוב, תגידו.

פורסם

אני חושב שאתה צריך רשיון מהעירייה, בנוסף להקים איזה משהו יציב, לרכוש מקררים, חשמל..

בקיצור בלגאן.

תנסה להשיג עבודה בקלפי

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, ואני עדיין מנסה, להשיג עבודה בקלפי, או אצל אחת המפלגות. ללא הצלחה כמו שבטח הבנת.

חשמל וקירור לא יהיה הכרחי, אם אי מביא מוצר מדף, כמו בורקס, ושתייה אני יכול לשמור קרה לאורך זמן בצידנית כלשהי.

אבל בוא נעזוב את הלוגיסטיקה כרגע בצד (ציוד, אספקה, רשיון, וכו' וכו').

מה דעתך על הרעיון ? אתה חושב שהוא ילך ? כי לא יהיה נעים להתקע עם כמות נחמדה של בורקסים \:

אם היה לך כזה בקלפי אצלך, היית קונה ?

פורסם

רעיון נחמד מאוד,אבל בגדול,הקונים שלך יהיו העובדים בקלפי והנציגים של המפלגות,

אנשים שבאים להצביע,במילא מרגישים שהם עושים טובה וסביר להניח שהם בדיוק עוד שניה נוסעים ל"על האש" או משו,ככה שסביר להניח לא יעצרו לקנות אצלך.

מה שיהיה יותר רווחי לדעתי,אם יש לך תאופצייה,זה לקחת רכב ולעבור בכל העיר למכור בכל קלפי לעובדים,3 פעמים-בבוקר,בצהריים ובערב.

אם לחשב הכול ולתמחר נכון יכול לצאת מאוד משתלם

פורסם

רעיון נחמד.

אבל לא נראה לי שיש להם זמן לאכול ארוחת צהריים בשרית \:

בוקר - ערב נראה לי יספיק לך . . . אבל לא תראה מזה רווח אמיתי.

פורסם

אני לא מהאנשים שקונים אוכל ממוכרים ברחוב, אז בכל מקרה לא הייתי קונה כלום.

אבל ממי תקנה את הבורקסים? הכל סגור באותו יום לא?

פורסם

my name,לא דיברתי על ארוחה ארוחה,לקנות סנדוויצ'ים ארוזים(כמו שמוכרים במכונות האלו) -וכמובן שיהיו טריים,לשים בצידניות ולעשות סיבוב בקלפי,וכמובן לקנות גם פחיות\שתייה בבקבוקים קטנים\גדולים ובורקסים.

לדעתי יכול ללכת ממש טוב.

no_man,אני רוצה אחוזים!

פורסם

אני לא אופטימי לגבי סיכויי ההצלחה של זה. גם אני לא הייתי קונה אוכל ממישהו ברחוב ואני מאמין שרוב העובדים בקלפיות ידאגו לעצמם לאוכל מראש.

פורסם

אוי נו,מה נסחפתם "מישהו ברחוב"

אתם יודעים איפה ובאיזה תנאים מיוצר האוכל במאפיות\קיוסקים\פלאפלאיות\חומוסיות?

תראו תוכנית אחת של כלבוטק ולא תאכלו יותר בחוץ בכלל.

אם מישהו שעובד במאפיה מביא אותו את אותם הבורקסים,לא תקנו?

מה נותן לך בטחון שהמוכר בקיוסק ליד הקלפי לא מזריק ציאניד לאוכל שאתה קונה אצלו שם?

פורסם

כי אם הוא היה מזריק ציאניד אז היו עולים עליו מזמן.

פורסם

אוי נו,ואם הוא סתם דואג לירוק לתוך כל פיתה שהוא מוכר

ומה,אי אפשר לעלות על מישהו שנוסע באוטו עם מספר מסויים,ושהמון אנשים ראו?

דוכן פלאפל ליד אטרקצייה תירותית כלשהי-מאיפה לך לדעת מאיפה הוא משיג תאכול?

פורסם

בעיקרון זה לא עניין של פחד מרעל או משהו אלא עניין של היגיינה, כשזה משהו מאורגן ולא סתם איזו יוזמה פרטית של מישהו אני מרגיש יותר בטוח לגבי ההיגיינה של מי שהכין את האוכל שאני קונה. אחרת באותה מידה גם לא היו הולכים למסעדות.

פורסם

חחחחח ביקרת פעם במטבח של מסעדה?

פורסם

אין לך מה לשכנע אותנו, אני במילא לא בוחר ;)

פשוט הדוכנים האלו לא מעוררים אצלי תאבון, אני מעדיף לקנות את הבורקס במאפייה שממנה אתה קנית אותה, יותר חם, יותר טרי, ויותר זול.

אבל שמע, תנסה להשיג הנחה מכמות גדולה, תקנה 50 בורקסים (הגדולים) ב100 שקל נגיד, תמכור כל אחד ב5.

תקנה שני ארגזים (24*2) של פחיות קולה, אם אתה מתקמצן תמיד יש קולה ערבייה.

תמכור כל אחד ב5, ותעשה מבצע של בורקס ושתיה ב8

אם זה יצליח לך, שחבר או מי שיעזור לך יעשה גיחה יביא עוד בורקסים

פורסם
  • מחבר

כל הבורקסים יגעו היישר ממאפיית הראשונים (למי שמכיר), והשם שלהם יתנוסס על הקופסאות מה שאולי יעזור טיפה למכור.

אבל אנשים יקנו משהו בכלל ?

אם נוציא מהמשואה את העובדים, שאולי השיגו לעצמם אוכל, או שמארגנים להם שם, בנאדם רגיל, שמבלה שם בין 20 דקות לשעה (ואולי גם יותר), יתעניין בכלל בבורקס / קוראסון + שתייה ? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים