עבור לתוכן

מתג מהירות או מתג כיווני אוויר.

Featured Replies

פורסם

כן הocz מול האחורי והוא מעיף את האוויר לכיוון האחורי ומשם החוצה, ההעליון גם מוציא, שניהם מוציאים...

לא לשנות?

אפשר שהעליון יכניס אוויר והאחורי יוציא, או שהאחורי יכניס והעליון יוציא, או... שלא לשנות כלום.

כפי שאמרתי,

הרעיון עצמו להזרים אויר קריר אל המאוורר של גוף הקירור, הוא רעיון טוב.

וכפי שאמרתי,

מאוורר עליון משמש להוצאת האויר החם (שעולה למעלה) החוצה.

וכפי שאמרתי,

אתה תמיד יכול לנסות ולראות אם יש שינויים לטובה או לרעה.

להבדיל מאחרים, אני לא חושב שמדובר פה בכור גרעיני איראני.

2 דקות 24 שניות (תוך כדי חיטוט בנחיר שמאל).

זה בדיוק הזמן שלוקח לפרק את המאוורר ולהפוך את הכיוון שלו.

עזר - הרווחת.

לא עזר - אתה מחזיר את המאוורר למצב הקודם.

לא כזה תורה מסיני.

פורסם

עזוב , פשוט אל.

(אם אתה ממש מתעקש , בבקשה 8) תנסה....)

פורסם
  • מחבר

עזוב , פשוט אל.

(אם אתה ממש מתעקש , בבקשה 8) תנסה....)

אני אקשיב למה שאמרת... כי מה שאמרת דיי נכון והגיוני.

פורסם
  • מחבר

אה שכחתי להזכיר משהו מאוד חשוב!

המארז שלי תמיד פתוח אז יש לאוויר החם מאיפה לצאת...

אולי בכל זאת כדאי לנסות?

פורסם

הכי טוב לדעתי לשים ממטרה מול המעבד.

חבר אותה לבקר טמפרטורה, כך בכל פעם שהיא עוברת את 60 מעלות היא תפעל ותקרר את המעבד.

תוודא להשאיר את המאוורר למעלה מוציא ואתה המארז פתוח.

רק אל תבזבז מים. שים גיגית מתחת למארז ובמים האלו תוכל להכין תה או שוקו, מה שאתה אוהב.

פורסם
  • מחבר

הכי טוב לדעתי לשים ממטרה מול המעבד.

חבר אותה לבקר טמפרטורה, כך בכל פעם שהיא עוברת את 60 מעלות היא תפעל ותקרר את המעבד.

תוודא להשאיר את המאוורר למעלה מוציא ואתה המארז פתוח.

רק אל תבזבז מים. שים גיגית מתחת למארז ובמים האלו תוכל להכין תה או שוקו, מה שאתה אוהב.

אתה מסטלבט?

פורסם

אתה מסטלבט?

אתה התחלת...

פורסם
  • מחבר

אתה התחלת...

חחח

אתה צודק...

אם לא מנסים אי אפשר לדעת!

פורסם

עכשיו ברצינות, שמע.

אתה לא יכול לקבל סירקולציה בתוך המארז אם הוא פתוח, בחייך, תהיה רציני.

אתה מדבר איתנו כיוון מאוורר וסוגי קירור אבל אתה משאיר את דופן המארז פתוח?

כאילו מה, אתה לועג לנו?

סיקרולציה בתוך המארז ניתן להשיג רק עם מארז סגור.

כך, ניתן לבנות כיווני אויר לשם יצירת סירקולציה.

הנה התורה על רגל אחת:

הרעיון הוא להרחיק את האויר החם מתוך המארז החוצה, ולהכניס אויר קריר יותר אל תוכו.

על הדרך אנו רוצים גם להרחיק את האויר החם מאיתנו (זה אם במקרה חשבת להפוך את המאוורר הקידמי שיוציא אויר במקום להכניס).

לכן, המאווררים הקדמיים יהיו מכניסים אויר אל תוך המארז, ועל הדרך הם גם מסלקים את האויר החם מהדיסקים הקשיחים.

המאווררים האחוריים יוציאו אויר מהמארז יחד עם המאוורר של הספק (במארזים בהם הספק למעלה).

מאוורר עילי יוציא אויר גם הוא, ומאוורר דופן יכניס אויר קריר אל המעבד ו/או אל כרטיס המסך.

סירקולציה טובה היא אחת כזו שהאויר בה ,זורם ללא הפרעה , יוצא מהמארז ולא נתקע בפנים.

איך בונים אחת כזו?

טוב, זה עניין של כמויות אויר נכונות.

הקו המנחה הוא, כמות האויר הנכנס תהיה שווה פחות או יותר לכמות האויר היוצא.

כמות גדולה מדיי של אויר נכנס, תיצור על לחץ בתוך המארז, ועל כן האויר לא יזרום החוצה דרך המאווררים האחוריים אלא מכל מקום שרק יהיה לו.

זה נשמע טוב אבל בפועל זה אומר בעצם שהאויר תקוע בתוך המארז, ובעצם אין סירקולציה.

כמות גדולה מדיי של אויר יוצא, תיצור תת לחץ בתוך המארז, ורכיבים שאמורים לקבל אויר בעצם לא מקבלים אותו בכמויות הנכונות, דבר המוביל להתחממותם.

לסיכום:

כדי להתחיל דבר ממה שאמרתי, סגור קודם את המארז.

פורסם
  • מחבר

מארז: סגור!

כיווני מאווררים: שניים מקדימה מכניסים! העליון והאחורי מוציאים!, מאוורר בצד אין!

טמפרטורות מעבד במנוחה: 42 30 35 35

דלת המארז סגורה!

חשוב לציין שהמארז היה פתוח, הטמפרטורות ירדו 5 6 מעלות.

פורסם

תישא רעם הסירקולציה שלך איך שהיא...הדיון מוצא, ועל מנת למנוע תגובות מיותרת הוא ננעל, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים