עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי GOOGLE

Featured Replies

פורסם

לא ממש ידעתי איפה לכתוב את השאלות אז החלטתי שפה

טוב שאלה ראשונה האם גוגל מסנן אתרים שיש בהם תוכן לא חוקי כמו האקינג נגיד

שאלה שניה אם אני שם אתר באינטרנט האם הוא אוטומטית יופיע בגוגל כאשר אני אחפש אותו (לא משנה באיזה עמוד)

תודה מראש :)

פורסם

אל תדאג חבר יקר.. אתר ה"האקינג" שלך יפורסם בגוגל בדרך זו או אחרת.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תפסת אותי חחחחח סתם אין לי אתר האקינג אבל התכוונתי אם באמת גוגל מסנן אתרים למשל האקינג או אתרים למכירת סמים נגיד דברים כאלה

פורסם

אתרים למכירת סמים

:screwy:

פורסם

ברור, גוגל מסננים אתרים (למשל פורנוגרפיה). ומן הסתם גוגל צריך לדעת שהאתר שלך קיים בשביל להגיע אליו (בד"כ ע"י לינקים ממקומות אחרים או ע"י זה שאתה מגיש אותו למנוע) התהליך לוקח כמה ימים לפחות לאתר חדש.

פורסם
  • מחבר

אז איך זה שיש בשפע פורנוגריה בגוגל ואיזה תהליך צריך לעשות כדי שהאתר שלך יעלה בגוגל

פורסם

כי קשה להסיר את הכל. (הם גם דואגים נראה לי לתת לאתרים האלו דירוג ממש נמוך).

http://www.google.com/submit_content.html

פורסם

לכל חובבי תיאוריות הקונספירציה: גוגל לא מסננת שום דבר.

פורסם

^ האמת שגוגל כברירת מחדל מסננת תכנים פורנוגרפיים מלהופיע ישירות באתר דרך חיפוש תמונות.

כדי להוריד את הסינון צריך להכנס להעדפות ולשנות את האופציה המתאימה. (זה גם מצריך רישום אם אני לא טועה, זה לא יופיע בהעדפות הכלליות)

פורסם

יש הבדל בין תמונות פורנו שאפשר לראות רק שזאת לא הברירת מחדל לעומת סינון אתרים בתוצאות.

פורסם

^ האמת שגוגל כברירת מחדל מסננת תכנים פורנוגרפיים מלהופיע ישירות באתר דרך חיפוש תמונות.

כדי להוריד את הסינון צריך להכנס להעדפות ולשנות את האופציה המתאימה. (זה גם מצריך רישום אם אני לא טועה, זה לא יופיע בהעדפות הכלליות)

בדיוק, בהגדרות המשתמש יש אפשרות לכבות את הסינון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים