עבור לתוכן

זכרון... מספר שאלות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה מה שקורה כשאני הולך לכמה שעות לראות BBC? אתם ממש לא יכולים להסתדר בלעדי....

כך, הזכרון עובד במעיין שני "טורים", ואפשר להמשיל את זה לטור אחד שהולך מלמעלה למטה ואחד אחר שהולך משמאל לימין וימין לשמאל, כמו אופקי ואנכי.

RAS דומה מאוד לעקרון של CAS, רק הוא קצר יותר ממנו, וכדי שהזכרון יתפקד הוא צריך להעביר נתונים מהRAS לCAS, ואז גם לתהליך הזה יש Cycleים וLatency. וגם כאן, כמה שיותר נמוך, זה יותר נמוך. כלומר זכרון שהRas to Cas Latency שלו או Cycle הם 2 יעבוד יותר מהר מ3, מאותה סיבה שCAS 2 יותר מהיר מCAS 3, ומה שאני אמר כאן תקף לגבי הRAS. זה בערך ברגל אחת.

Registered RAM זה זכרון שהנפח שלו רשום, ובעיקר אתה צריך את זה כשאתה עובד עם סטיקים של RAM מעל 512MB, כדי שהלוח(יותר נכון הצ'יפסט) לא יתבלבל כשהוא ניגש למיקומים מסויימים בזכרון.

ECC בכל המקומות העתיקים יותר עמד בשביל: Error Check Correction, וכיום נתנו לזה עוד כמה ראשי תיבות אחרים שמתכוונים לאותה משמעות. זכרון ECC הוא זכרון שמתקן את השגיאות שנוצרות והוא אמין ביותר(למרות שזכרון למחשב שהוא לא ECC הוא אמין גם-כן). זכרון ECC איטי יותר מזכרון רגיל, והוא מיועד בעיקר לשרתים שבהם אמינות ולא מהירות של הזכרון קובעת. לכן, מחשבים ביתיים משתמשים בזכרונות non-ECC, כי הוא יותר מהיר ומאפשר נגישות מהירה יותר כשזה נוגע למשחקים ותוכנות שצריכות יותר מהירות על פני אמינות(עדיין אני לא אמר שזכרון שהוא לא ECC הוא לא אמין).

זהו בערך, שכחתי משהו?

תודה רבה...

זה הסביר הכל.

פורסם

איל אני בודק באיזה CAS הסטיק זכרון שלי יכול לעבוד?

פורסם

אז אני רוצה להבין, אני מעוניין לקנות עכשיו זיכרון DDR 256MB

לקנות CAS2 ?

או 3 ?

יש לי 3 אפשרויות שראיתי באתר (האסור):

Mushkin 256 rev 3+ cas 2

69 דולר

Mushkin 256 ddr 2100 basic

86 דולר

Mushkin 256MB REV 1.5 High Perfo

69 דולר

איזה הכי עדיף לקנות

פורסם

זה תלוי כמובן בתקציב שלך ועד כמה אתה קטנוני בענייני הביצועים של המחשב. כמובן שה-CAS2 מהיר יותר, השאלה אם זה כל כך משמעותי יחסית למחיר שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים