עבור לתוכן

קורות חיים לחמ"ן

Featured Replies

פורסם

אני מועמד לכל מיני מסלולים בחמ"ן, בדרך פלאית כלשהי, הקורות חיים שמילאתי באינטרנט לא הגיעו אליהם

התקשרו אליי, אני צריך לשלוח להם קורות חיים (בפקס, אין ברירה), הבעייה היא שעבר הזמן שבו יכולתי להגיש את הקורות חיים באינטרנט, ואני לא יכול לראות את הטופס ככה שאין לי מושג מה לכתוב להם :nixweiss:

אם מישהו פה מועמד למשהו בחמ"ן ועדיין יכול לגשת לטופס קורות חיים, אשמח לדעת מה שואלים שם

תודה

איל

פורסם

"שלום, אני XXX, אני נורא רוצה לשרת בחיל המודיעין ולתרום למדינה, אני מאוד מתעניין במסלול YYY ומתעניין בתחום בזמני החופשי ולכן אוכל למצות את יכולותי בו בצורה הטובה ביותר"

תתפלצף עוד קצת ותוסיף את הידע שלך (משו מרשים), וגם ציונים מרשימים וכל מיני דברים שנשמעים מגניב

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

"שלום, אני XXX, אני נורא רוצה לשרת בחיל המודיעין ולתרום למדינה, אני מאוד מתעניין במסלול YYY ומתעניין בתחום בזמני החופשי ולכן אוכל למצות את יכולותי בו בצורה הטובה ביותר"

תתפלצף עוד קצת ותוסיף את הידע שלך (משו מרשים), וגם ציונים מרשימים וכל מיני דברים שנשמעים מגניב

בהצלחה :xyxthumbs:

אני מעדיף בכל מקרה לשלוח להם את הקורות חיים לפי איך שזה כתוב באתר

כי אם אני לא טועה יש שם כבר דברים שמסתדרים לי

כמו שאם אני זוכר נכון מבקשים ציון סוף שנה במתמטיקה, אז אני אוכל לכתוב להם את הציון שהיה לי בסוף שנה שעברה (100) במקום הציון שקיבלתי באמצע השנה (ארבעים ומשהו, פיספסתי 3 בחנים ולא ידעתי על זה :nixweiss:)

פורסם

אוקי בזמני כשרציתי זימון למסלול ספציתי הסיפור היפה שלי עבד טוב מאוד.

אתה יכול לכתוב ציון של שנה שעברה, הם לא יבדקו לעומק, ותתקשר תשאל מה הם רוצים לראות בדיוק במכתב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים