עבור לתוכן

מחפש מזרון בריא ונוח לשינה

Featured Replies

פורסם

בהמשך לת'ראדים הלא קשורים שנפתחים, המזרון שאני ישן עליו כרגע כבר שוקע בכל מיני מקומות ואני מחפש אחד אחר. מדובר על מזרון ליחיד, אין לי מושג מה תחום המחירים, אז פשוט אשמח להמלצות שלכם.

תודה.

פורסם

כל מזרן,צריך להפוך בפעם בחודשיים -שלוש,וגם לסובב בין הרגליים לראש(כלומר שהחלק שעליו שמת תרגליים יהפוך להיות לחלק ששפים עליו את הראש,ואחרי נניח חצי שנה להפך)

מעבר לזה,כל חנות מזרנים תשמח לעזור לך בהתאם לקתציב שלך

פורסם

אני ממליץ על מזרנים מבית "דינמיק"

ביקרתי בחנות רהיטים לפני כחודשיים ובדקתי את כל החברות..

הם היו הכי נוחים לי.. כך אני יכול לחסוך לך זמן, תנסה אחד של דינמיק ואם אהבת הוא ימליץ לך על אחרים בסגנון (במקום שתעבור אצל כל החברות)

אגב, זה עניין די סובייקטיבי, אני אוהב מזרנים רכים ככל היותר (לא ברמה מוגזמת כמובן.. שונא את זה.) אבל יש אנשים שמעדיפים מזרן קשיח\שילוב בין שניהם.

אבל אין שום סיכוי שאנחנו יכולים לעזור לך לבחור מזרן בלי שתנסה אותו, אתה חייב ללכת לחנות. זה כמו לקנות בגדים בלי למדוד.

פורסם
  • מחבר

לא ציפיתי לקבל לינק למיזרון שנמכר ב-eBay...

חושב שיש פה לאנשים נסיון עם חברות מזרונים מומלצים יותר ופחות (קפיצים שנשברים מהר וכד'). כמו כן, אם מישהו יודע מה מה יותר בריא - מזרון רך, קשיח או משהו באמצע?

פורסם

לגיל ההתבגרות עדיף מזרן קשוח, שכן הוא עוזר ליצירת יציבה נכונה.

אחרי זה זה לא חשוב, תבחר מה נוח לך (כמובן שיכול להיות מזרן שיעשה לך כאב גב, אבל בגלל זה אתה חייב לנסות)

פורסם

מבחינתי לכל גיל מה שמתאים זה מזרן קשיח עם PILLOW TOP

שזה שכבה רכה בקצה

כל טוב,

גבריאל

פורסם

עד כמה שידוע לי ובתור סובל מכאבי גב, לא טוב מזרני קפיצים ולא משנה הגיל. אז בגיל ההתבגרות יש את עניין הגדילה והיציבה, ובגיל מבוגר יותר יש כאבי גב בלי שום קשר - תמיד צריכים מזגן איכותי.

אני רציתי גם מזמן והחלטתי ללכת על לטקס שהוא ללא קפיצים, בדקתי בחנויות ארופלקס ויש להם אחלה מזרנים (ומבצעים) אפילו החל מאזור ה-1500 ש"ח שלדעתי זה מאוד סביר למזרן איכותי עם 10 שנים אחריות

פורסם

אם אתה רוצה מיטה באמת נוחה לשינה,ויש לך תקציב,לך על מיטה וחצי של עמינח

זו באמת מיטה מעולה,היא גם מאוד רחבה ונוח לישון עליה,בנוסף יש לך את האופיצה להרים את הכרית כדי לראות טלוויזיה וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים