עבור לתוכן

יש כבר לוחות AMD בתושבת AM3 החדשה? נערכו בדיקות? מה דעתכם עליהם?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מאד מעוניין לקנות מחשב AMD חדש.

אני מחכה לתושבת AM3 החדשה.

יש למישהו מושג על לוחות כאלה? ואולי, על חוות דעת/סקירות/בדיקות שנערכו למערכת מחשב המבוססת על לוחות כאלה?

אשמח אם ייתפתח דיון קונסטרוקטיבי בענין, ממנו נוכל ללמוד על העתיד של AMD והתחרות, שלה עם חב' אינטל, שאני מקווה שלא תגווע.

תודה.

פורסם

יש כבר לוחות כאלה לג'יגה בייט ול MSI ...לפחות ממה שאני ראיתי

תיכנס לאתרים של החברות ותראה אותם

אולי מעבדי AM3 עדיין לא יצאו

פורסם

היום יש לוחות של GIGABYTE שהם AM3....

אבל יש AM2+ שהם תומכים מעולה.. ואין הבדל משמעותי...

פורסם

לוח אם אמיתי ל-AM3 יגיע עם Chipset חדש. הלוחות אם הקיימים הם בסך הכל AM3 Ready. חוץ מזה ממש לא הגיוני שמעבד ל-AM3 יגיע במהירות שעון נמוכה יותר מאשר מעבד Phenom 2 ל-AM2+. נראה לי מדובר בכתבה מאד, מאד ישנה. אפילו לא מצאתי אותה באתר של טום.

פורסם
  • מחבר

לוח אם אמיתי ל-AM3 יגיע עם Chipset חדש. הלוחות אם הקיימים הם בסך הכל AM3 Ready. חוץ מזה ממש לא הגיוני שמעבד ל-AM3 יגיע במהירות שעון נמוכה יותר מאשר מעבד Phenom 2 ל-AM2+. נראה לי מדובר בכתבה מאד, מאד ישנה. אפילו לא מצאתי אותה באתר של טום.

ייתכן שהוא יגיע עם אותה מהירות שעון, אך בלוח עם תושבת AM3 אמיתית, הוא ינוצל טוב יותר.

ראיתי בי'יגה בייט שישנם 3 לוחות כאלה, ורשימת המעבדים המומלצים קטנה מאד, ומסדרת 9XX

פורסם

האמת אני רוצה לערוק בחזרה ל-AMD, אבל אני מחכה ל-AM3 עם Chipset חדש לפני שאחליט סופית. גם אני מאמין שיהיה שיפור בביצועים בהשוואה לגל הראשון של Phenom II. בינתיים מצאתי מעט מאד מידע של AM3. מאד מוזר. כנראה AMD לא רוצים לדבר על זה יותר מידי.

בכל מקרה, הלוחות שראית אלה לא לוחות AM3 אמיתיים. הלוח האמיתי יגיע עם Chipset בשם 880 אם אני זוכר נכון. הלוחות שראית הם בסך הכל הדור הנוכחי של AMD שעברו עדכון ביוס ויכולים לעבוד עם מעבד AM3. לא משהו רציני. לדעתי אם קונים אז קונים את החדש ביותר. חודש המתנה עוד לא הרג אף אחד.

פורסם
  • מחבר

גם אני חושב כך,

ובכלל, אם AMD רוצה להשאר מעל פני המיים,ולמעלה מזה, היא חייבת לדאוג שייצאו לוחות טובים, ופיצ'רים אחרים, שישפרו את העבודה עם המעבדים הזולים שלה, שבעקרון מפסידים בתחרות עם מעבי אינטל.

כך שהביצועים של כול המערכת , יעלו כמעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים