פורסם 2009 בפברואר 116 שנים שלוםאני מאד מעוניין לקנות מחשב AMD חדש.אני מחכה לתושבת AM3 החדשה.יש למישהו מושג על לוחות כאלה? ואולי, על חוות דעת/סקירות/בדיקות שנערכו למערכת מחשב המבוססת על לוחות כאלה?אשמח אם ייתפתח דיון קונסטרוקטיבי בענין, ממנו נוכל ללמוד על העתיד של AMD והתחרות, שלה עם חב' אינטל, שאני מקווה שלא תגווע.תודה.
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים יש כבר לוחות כאלה לג'יגה בייט ול MSI ...לפחות ממה שאני ראיתיתיכנס לאתרים של החברות ותראה אותםאולי מעבדי AM3 עדיין לא יצאו
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים היום יש לוחות של GIGABYTE שהם AM3....אבל יש AM2+ שהם תומכים מעולה.. ואין הבדל משמעותי...
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים לוח אם אמיתי ל-AM3 יגיע עם Chipset חדש. הלוחות אם הקיימים הם בסך הכל AM3 Ready. חוץ מזה ממש לא הגיוני שמעבד ל-AM3 יגיע במהירות שעון נמוכה יותר מאשר מעבד Phenom 2 ל-AM2+. נראה לי מדובר בכתבה מאד, מאד ישנה. אפילו לא מצאתי אותה באתר של טום.
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים מחבר לוח אם אמיתי ל-AM3 יגיע עם Chipset חדש. הלוחות אם הקיימים הם בסך הכל AM3 Ready. חוץ מזה ממש לא הגיוני שמעבד ל-AM3 יגיע במהירות שעון נמוכה יותר מאשר מעבד Phenom 2 ל-AM2+. נראה לי מדובר בכתבה מאד, מאד ישנה. אפילו לא מצאתי אותה באתר של טום. ייתכן שהוא יגיע עם אותה מהירות שעון, אך בלוח עם תושבת AM3 אמיתית, הוא ינוצל טוב יותר.ראיתי בי'יגה בייט שישנם 3 לוחות כאלה, ורשימת המעבדים המומלצים קטנה מאד, ומסדרת 9XX
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים האמת אני רוצה לערוק בחזרה ל-AMD, אבל אני מחכה ל-AM3 עם Chipset חדש לפני שאחליט סופית. גם אני מאמין שיהיה שיפור בביצועים בהשוואה לגל הראשון של Phenom II. בינתיים מצאתי מעט מאד מידע של AM3. מאד מוזר. כנראה AMD לא רוצים לדבר על זה יותר מידי. בכל מקרה, הלוחות שראית אלה לא לוחות AM3 אמיתיים. הלוח האמיתי יגיע עם Chipset בשם 880 אם אני זוכר נכון. הלוחות שראית הם בסך הכל הדור הנוכחי של AMD שעברו עדכון ביוס ויכולים לעבוד עם מעבד AM3. לא משהו רציני. לדעתי אם קונים אז קונים את החדש ביותר. חודש המתנה עוד לא הרג אף אחד.
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים מחבר גם אני חושב כך,ובכלל, אם AMD רוצה להשאר מעל פני המיים,ולמעלה מזה, היא חייבת לדאוג שייצאו לוחות טובים, ופיצ'רים אחרים, שישפרו את העבודה עם המעבדים הזולים שלה, שבעקרון מפסידים בתחרות עם מעבי אינטל.כך שהביצועים של כול המערכת , יעלו כמעלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.