פורסם 2009 בפברואר 116 שנים חבר שלי מביא לי קירור למעבד ואנחנו לא יודעים לאיזה חברה הוא שייך אז אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו מאוד זה הקירור: הציור זה של שתי מגלים אחד על השני, מישהו מכיר את החברה הזאת?
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים 1. איכות התמונה פשוט איומה. אי אפשר היה להביא תמונה שבה לפחות רואים את כל ההתקן?2. תודה שאתה מתאר את הסמל. אולי לא שמת לב, אבל מתחת לסמל יש כיתוב, המורכב מאותיות, המרכיבות כנראה שם של חברה. אני מבין שמסיבות נעלות כלשהן בחרת להתעלם מהשם הזה בשאלתך, ולא רק זה אלא גם דאגת לספק צילום שבו הכיתוב הנ"ל אינו קריא במיוחד - אבל אני בכל זאת אודה לך אם תנסה להריץ חיפוש בגוגל על חברה בשם SCYTHE. אתה עשוי לגלות דברים מעניינים.מודרים, אם אתם קוראים את זה - מצטער על העוקצנות, באמת, אבל זה כבר מוגזם.
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים פותח התרד כמו שציין VIC..אני מבין שצילמת הפוך..אבל יכולת לפחות להפוך את התמונה... על כל מקרה הקירור הוא של חברת SCYTHE..איזה דגם בדיוק ? קשה לדעת בלי תמונה נורמלית... אבל לפי הצורה והHEATPIPES זה נראה כמו הסמוראי MASTER http://www.scythe-usa.com/product/cpu/029/scasm1000_detail.html
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים כל הכבוד לכם על יכולת הזיהוי הבאמת יוצאת מן הכלל.כאב לי רק להסתכל על התמונה הזאת.אנשים מבקשים עזרה ובכלל לא מנסים לעזור לעצמם. אותי זה היה מעצבן אם היו מצפים ממני לעזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.