עבור לתוכן

האם אתם שומרים את החוברות שמגיעות עם החומרה.(ספק כח/כ.מסך/מסך)?

Featured Replies

פורסם

והאם יש סיבה לשמור אותן בכלל?

פורסם

תלוי איזה חוברת.

אני לדוגמה שומר את החוברת של הלוח אם, אבל של הכרטיס מסך זרקתי כי כל מה שיש שם זה הסבר איך להתקין את הדרייבר ולחבר את הכרטיס למחשב.

בעקרון אם החוברת שימושית (זאת אומרת שיש שם מידע שיכול לשמש אותך בעתיד), אז לשמור, אם זה חוברת שכל מה שכתוב בה אתה לא צריך ו/או מכיר/יודע, לזרוק...

פורסם

אני שומר כל מה שבא עם חומרה שנמצאת אצלי במחשב, בסך הכל יצא איזה מגירה קטנה כזאת.

שמשהו יוצא מהמחשב אז הניירת שלו עפה ביחד איתו..

פורסם

חלק אני שומר, חלק אני זורק, חלק בקופסה, חלק מתייק.

אוי, יצא לי חרוז. :lol:

פורסם

כן, בקופסאות.

2gxmkw4_th.jpg

לחץ להגדלה

וזה רק חלק :P

פורסם
  • מחבר

כן...זה בערך מה שקורה אצלי.

ואני מת להפטר מזה לכן שאלתי אם יש סיבה לשמור...

תודה על התגובות!

פורסם

אני ועוד איך שומר חומר של רכיבי חומרה שמגיעים עם המחשב. גם אם החומרה כבר לא שימושית, חובה לשמור!

פורסם

כן, בקופסאות.

2gxmkw4_th.jpg

לחץ להגדלה

וזה רק חלק :P

כנ"ל.

כיום הקופסא של הספק [corsair 450w] משמשת לאחסון לפרוייקט שלי באלקטרוניקה ;)

פורסם

אני נמנה על "שומרי הקופסאות", אותה כת דתית שמאמינה בשמירת אריזת המוצר שרכשת ומקדשת את אפסנתו הלא מוצדקת בעליל.

יש לי אריזות של מלא דברים שקניתי, החל מהאריזה של הMP3 ועד לאריזת הקרטון של פיפוש מ2002.

פורסם

אני ועוד איך שומר חומר של רכיבי חומרה שמגיעים עם המחשב. גם אם החומרה כבר לא שימושית, חובה לשמור!

וקורא פרק לפני השינה?

בעיקרון אין סיבה לשמור,רוב היצרניות השכילו לא לבזבז נייר ומקסימום מצרפות איזשהו מדריך מהיר קטן ומודפס ואת שאר הmanual על cd מצורף.

שבתכלס גם זה לא נחוץ,הכול זמין באינטרנט,ואם יש בעיה רצינית,סביר להניח שלא תמצא תפתרון בחוברת וגם אם כן יותר מהיר להשתמש בגוגל ובפורום

פורסם

אני לא זורק כלום ממה שיש בתוך הקופסא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים