עבור לתוכן

מעבד Q9300 מתחמם ב-OC

Featured Replies

פורסם

ברגיל הוא 2.50 עם מתח 1.170

הגעתי איתו ל-3.0 עם מתח 1.260

הבעיה היא שהוא מתחמם יותר מדי.. קירור AC FREEZER 7 PRO המאוורר שלו על 2500 סיבובים קבוע.. ב-OCCT הוא עוצר אחרי 20 דקות כי החום מגיע ל-70 מעלות.. ברגיל הוא 50 בממוצע.

בנוסף הוא לא יציב.. הוינדוס נתקע מדי פעם ואני צריך לעשות ריסט. בהתחלה כל פעם שזה קרה העלתי מתח בהתחלה לFSB אחרי זה לגשר הצפוני

עד שכבר הגעתי למקסימום העלאה אצלהם. המתח לזיכרון על +0.3. ואז העלתי למעבד כל פעם קצת עד שהגעתי ל1.260

אבל עדיין יש את הקריסות האלה.. והוא מתחמם יותר מדי. מחר אני יקנה משחה תרמית MX 2 אבל לא נראה לי שזה ממש יפתור את הבעיה..

מה עוד אפשר לעשות?

פורסם

את הטמפ' תנטר בעזרת RealTemp.

מה הטמפ' בזמן מאמץ ובזמן מנוחה כאשר המערכת לא ב-OC?

פורסם
  • מחבר

התוכנה הזאת מראה את אותם טמפרטורות ש-OCCT מראה. הבעיה שאף פעם לא בדקתי באמת לאן הוא מגיע בלי OC

תן לי חצי שעה ואני יחזור עם תשובה

פורסם
  • מחבר

אוקי את הבעיה של החום פתרתי.. באמת המשחה-MX2 עזרה לי..

עכשיו השאלה שלי היא אם ספק 400 של HEC לא מספיק חזק בשביל ה-OC הזה? של 20 אחוז סה"כ

אני צריך לקנות 520 של corsair? כי עדיין המחשב נתקע פתאום בלי קשר לכלום.. ובלי מסך כחול ככה שאי אפשר לדעת מה נסגר..

כנראה שלא מגיע מספיק מתח להארד דיסק או משהו מרוב כל העלאות מתחים שעשיתי למעבד ולגשר ולזכרונות..

פורסם

אני לא הייתי צריך להעלות מתחים לFSB ולNB עד שלא עברתי את איזור ה3.3 (+500 הרץ)

יכול להיות שהעלת קצת יותר מדי?

פורסם
  • מחבר

אני הולך להוריד את המתח של ה-FSB וה-NB לנורמל שלהם..

אם אני לא חוזר תוך חמש דקות כנראה שהמחשב לא מצליח לעשות POST...

פורסם

למה לא להוריד בשלבים?

פורסם
  • מחבר

אוקי זה מה שעשיתי עכשיו: הורדתי אותם לרגיל.. לא עשה פוסט. העליתי כל פעם +0.1 כל פעם אחד בנפרד כשהמעבד על 1.275

עד שהגעתי למצב שזה עושה פוסט במתחים הבאים:

FSB: +0.3

NB: +0.2

מעבד 1.3 V

עכשיו ניתן למחשב קצת לעבוד ואני יראה אם זה עדיין נתקע ככה .. אם כן.. יש מצב שזה באמת מה שאמרתי ואני צריך ספק יותר חזק?

עריכה: הנה לא עברה חצי דקה והמחשב נתקע..

זה כבר לא מצחיק יותר.. מה אני צריך לעשות?

פורסם

אחרי שאתה עושה OC, קח prime95 ופתח למעבד שלך את התחת איזה חצי שעה. אם הוא לא קורס אז אתה ממשיך.

פורסם

פותח התרד לא בודקים יציבות במצב עבודה שוטפת...מריצים תוכנות מאמץ כגון PRIME95 או OCCT ורואים אם המערכת יציבה..

כמו כן מלבד מתחים לא שינת כלום ? על כמה המחלק של הזיכרון ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים