עבור לתוכן

בעיה.- במערכת הפעלה צריכה עזרהS:

Featured Replies

פורסם

בס"ד

אממ אני ממש חדשה פה ניראלי זה נושא ראשון שלי פה . אז אממ >< *להתחשב* לא מצאתי חוקים

קיצור לעיניין

יש לי מערכת הפעלה ת'אמת שאנלא מבינה בזה וכבר לא יודעת איזזה.. אני יביא לכם תמונה מקווה שזה יעזור..

15528777ho4.png

קיצוור זה עושה לי הכל ב'גיבריש בעיות באנטי וירוס ולכבות ת'מחשב זה צריך דרך יוזר וכאלו S= ואנ'לא יודעת זה לא עושה יל בעיברית.. רק האופיס בעיברית קיצור תעזרו יל מה עושים. מקווה שזה לפה..

פורסם

shaiya, ברוכה הבאה לפורום HWzone. :hi:

ניתן לראות כבר מתצלום המסך שצירפת שיש לך מערכת הפעלה שעברה הרבה "ניתוחים" כדי להתאים את עצמה למשהו אחר.

אני לא ממש הבנתי מה הבעיה שלך אבל כנראה שהסיבה שאת מתלוננת על כל הבעיות האלו נעוצה בכך שמדובר במערכת שהותקנה לא נקיה כמו מערכת שמגיע במקור מחנות.

אתן מערכות שהותאמו אישית לעיתים קרובות מאוד לא יציבות ולפעמים אף מזיקות.

אנא תדאגי בבקשי קודם כל לעדכן את הכותרת של הדיון לפי חוקי הפורום כדי שתתמצת את תכלית הבעיה שלך.

ניתן לעשות את זה ע"י לחיצה על כפתור index.php?action-post;msg=3359846;topic=391212.0;sesc=90ee5b971f01eceac4577a2db0e5ba34.

פורסם
  • מחבר

תודה multicore ברוך הנמצא חח(: ^^

אמממ אז כה מה אני יכולה לעשות עם זה.. וביכלל איך קוראים למערכת הפעלה המסובכת הזאת

יש אפשרות לעשות אותה בעיברית?

*עידכנתי.* מקווה שעיכנתי בסדר..

תודה (=.

כן היה לי מלא בעיות עם המערכת הפעלה.. לא הייתה לי חוקית וזה ואז אבא שלי לקח לי ת'מחשב לעבודה שלו וסידרו יל אותה או משהו אנ'לא מבינה בזה בגרוש

אבל זה מציק הג'יבריש הזה. וגם נירהא לי זה משפיע על האנטי וירוס או שבזה אני גם אל יודעת להסתדר חח ..

מקווה תשתענה לי מהר..

המשך יומצוייןD=

פורסם

אני אל יודע מה אבא שלך התקין על המחשב בעבודה אבל אם יש בידך רישיון חוקי תפני למייקרוסופט בטלפון 09-7625100 ולבקש שישלחו לך עותק של דיסק מקורי.

כמו שכתבתי רוב הבעיות שציינת ככל הנראה נובעות מעצם העובדה שמדובר במערכת מותאמת אישית עם כל מיני שינויים שלא בהכרך קצוי לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים