עבור לתוכן

מה עדיף HD 4850 X2 1GB או הרגיל 4870 עם 1GB

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי אבל אני לא יודע במה לבחור מצד אחד אני מעדיף ת'4850 X2 אבל מצד שאני לא רוצה שהוא יעשה יותר מדי רעש ויתחמם או שיש משהו שכבר ניסה את הכרטיס הזה והוא בסדר מבחינת רעש והתחממות למרות המאווררים.

פורסם

http://hwzone.co.il/reviews/hd4800_followup/18/

לעומתו, ה-HD4850X2 מבית Sapphire אמנם הציג ביצועים מרשימים למדי בהשוואה לשאר כרטיסי המסך (למעט כרטיס הדגל של AMD-ATI), אך עם זאת לא ניתן היה להתעלם מן העובדה כי הרעש הנוצר כתוצאה ממהירות הסיבוב של המאווררים המורכבים עליו היה בלתי נסבל, גם במהירות הנמוכה ביותר (ולא נתפלא אם זו הייתה אחת מן הסיבות ש-Sapphire היא היחידה שהחליטה לשווק את הכרטיס).

פורסם

ע"פ ביקורות הוא אכן כרטיס ארוך ורועש. בלי קשר כשאתה משווה אותו ל-4870 אתה פחות או יותר משווה 2 כרטיסי 4850 ב-CF ל-4870 אחד.

פוטנציאל הביצועים של 4850x2 גבוה יותר, ואני אומר פוטנציאל כי החומרה תלויה בתמיכת CF תוכנתית, ובפועל לא תמיד מתממש כל הפוטנציאל.

בכלליות הוא חזק יותר מ 4870 , אבל קח בחשבון את הפוטנציאל הנלווה לבעיות טכניות בתמיכת ריבוי ליבות והמתנות לדריבר אחרי כל משחק חדש שיוצא.

תכל'ס הוא מתמודד מול GTX285, כאשר פעם זה מנצח ופעם השני, בתלות במשחק\הגדרות\רזולוציה.

במקרה כזה של 2 פתרונות דומים, העדיפות לכרטיסים בעלי ליבה בודדת ברורה (מבלי להתייחס למחיר)

פורסם

משפט שאמרו לי פעם-

עדיפה ליבה יחידה חזקה על זוג ליבות.

פורסם
  • מחבר

ורציתי לשאול בקשר לHD 4870 הרגיל האם ספק של 550 וואט יהיה מספיק בשבילו או שהוא צריך 600 וואט ומעלה.

פורסם

גם 450WATT איכותי יספיק, כגון Corsair Enermax Thermaltake וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים