פורסם 2009 בפברואר 116 שנים שלום לכולם... יש לי תתוכנה RIVATUNER ואני מנסה לשנות את מהירות מאוורר כרטיס המסך! לא ממש מצליח לי.. אגב. יש לי כרטיס: Geforce 8600GT רציתי לדעת למה זה לא משנה לי את מהירות המאוורר. תמונה:
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר תודה אחי...אבל זה נראה לי סתם בלאגן..מישהו יכול להציע לי תוכנה אחרת?.
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מחבר תודה על התוכנה EVGA Precision. נראה אחלה..אבל גם איתה אני לא מצליח לעשות שום שינוי..
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מחבר לא אחי...זה לא...אני כבר לא יודע מה לעשות...אולי לכרטיס שלי אין תאפשרות?
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים יש כרטיסי מסך שאין אפשרות..ויכול להיות ששלך הוא אחד מהם..תבדוק במאוורר שיש לך על הכרטיס מסך כמה כבלים יש לן (זאת אומרת יש לו כבל אחד אבל תבדוק באיזה חיבור 2/3/4 פינים)..
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מחבר 2 PINS ...שחור ואדום...ועל הכרטיס מסך יש לי אפשרות חיבור של 2 מאוורריםחיבור אחד בשחור ואחד בלבן שאליו מחובר כעת המאוורר!
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים מחבר טוב..תודה רבה לכם..עזרתם לי מאד...אם יש למישהו איזו אפשרות אולי לשנות מהירות...תגידו לי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.