פורסם 2009 בינואר 3116 שנים הנה צילומי מסך של מידע המחשב והזכרונות שלי (דיי ישן כבר 4 שנים) שדרגתי לפני כמה שנים ל1.5 השאלה כמה הלוח אם בכלל יכול להחזיק והאם שווה לי לשדרג זכרון ולכמה? מודה לכם מאוד... המטרה היא לעבוד ביותר נוחות על תוכנות עריכה ופוטושופ וכאלה. לא למשחקים. ממש תודה על תגובותיכם. (אם לא רואים את הטקסט בתמונה נא לגרור את התמונה ימינה...) : [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים פותח התראדראשית כל ערוך את הכותרת ל''צריך המלצה לזכרונות בתקציב ***'' או משהו בדומה לזה כך שתתאים לחוקי הפורוםשנית כל , לא צריך את כל התמונות הענקיות והלא מובנות האלהתן את דגם הלוח , וציין מהיא כמות נפח הזכרונות שכבר ישנם , הוסף כמובן תקציב , וציין כמה נפח אתה צריך/רוצה (בהתאם לתקציב כמובן)וניתן לך זכרונות שיתאימו לך וללוח שלך ובתקציב שלך.(יכול מאוד להיות שאין לך סלוטים פנויים על הלוח ולכן תצטרך לוותר על סטיקים ישנים ע''מ להרכיב את החדשים)
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר הבאתי את הקבצים כי אני לא ממש בטוח במה בדיוק יש לי עד היום לא ממש התעסקתי בזה...אז ממה שאני קורא יש לי 4 סלוטים של DIMM שב1 ו 3 יש 256 DDR-SDRAM PC-3200 (200 MHz) - [DDR-400] ו2ו4 יש 500 ככה שיש לי 1.5 סך הכלרשוםל י למטה בPC WIZARD Max. Module Size : 1024 MB Max. Memory Size : 4096 MB אז אני מניח שאפשר לשדרג..אני יודע שאצטרך להוציא אם אני משדרג שכן כולם תפוסים השאלה האם שווה לשדרג או להחליף לוח אם? כמה אמור לעלות השדרוגאולי שווה יד שנייה השאלה מה בדיוק לחפש...תודה
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים אז זה אומר שאתה יכול לשים עד 4 ג'יגהעצתי לך:תקנה סטיק אחד של ג'יגה ותחליף אותו עם אחד הסטיקים של ה 256 ...ככה יהיה לך שני ג'יגה ....להחליף לוח אין טעם.....אם אתה קונה לוח חדש הוא לא יתאים למערכת הזאת וכדאי כבר לקנות מחשב חדש....
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר אז מה לחפש ? זכרון DDR? נכון...? מה אני צריך לבדוק?ואם אחליף את ה256 אז יהייה לי 3 שזה סבבההשאלה שלי תמיד אומרים שצריך לאזן מהירויות אם כך למה יש לי קבוצות של 1 ו 3 ו2 ו4?
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים אתה צריך לחפש זיכרון DDR במהירות 400מצד שני אם יש לך סטיק שהוא נגיד 333 אז גם ה400 שתקנה יעבוד על 3לכן אולי יותר כדאי לך לקנות שתי סטיקים של שני ג'יגה או 3 סטיקים של 3 ג'יגה במהירות 400 ועל השאר לוותר /למכור אותםככה כולם יעבדו במהירות 400תחפש פה ביד שנים באתר , אתה תמצא משהו בזול ..
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר איך אני יודע איזה סטיק יש לי?דבר נוסף מה הוא זה אותו איזון? של מהירויות או של גודל?ואיך יודעים שזה מאוזן?תודה
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מה השימושים שלך במערכת?1.5 ג'יגה זה דיי מספיק לשימושים רגילים במערכת הפעלה XP.אני לא אומר שזה המון, מה שאני אומר זה שאתה לא תקבל תוספת ביצועים גדולה אם תשדרג.מה חסר לך בביצועי המערכת שאתה מעוניין לשדרג? אולי יהיה עדיף לך להחליף מעבד+לוח+זיכרון, אולי יד שניה.
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר אני פשוט מעדיף לדחות כמה שיותר קניית מחשב ומעדיף לשדרג את שליאני עובד עם פרמייר , לייטרום ופוטושופ מבחינת התוכנות הכבדות. אם עוד 1.5 ייתן לי בוסט אז סבבה
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים זאת אומרת שאתה תוכל לעשות יותר דברים והמחשב יאיט פחותבכל מקרה לא משהו ששווה 100 שקל או יותר .....
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר למה בעצם זה לא יאיץ את המחשב לא יותר נפח זכרון שווה מהירות גבוהה יותר? :s05:
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים נפח זיכרון זה משהו אחד ומהירות זה משהו אחראם אתה רוצה מהירות תעשה המהרה (אוברקלוק)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.