עבור לתוכן

קבצי ISO,BIN

Featured Replies

פורסם

חברה מזה הקבצים האלה ואיך אני יכול לפתוח אותם, משהו אמר להוריד תוכנה ISOBUSTER אבל אני לא יודע איך אני יכול לפתוח את הקבצים שיש לי.

שם הקובץ הוא SPLINTER CELL.BIN ו NFS.ISO

פורסם

תוריד WINISO ותפתח את הקבצים הבעייה שכדאי להישתמש בתוכנה הזאת צריך **קראק**

פורסם

אתה יכול להתקין Alcohol 120%

תוכנה מעולה למטרה זו, חוץ מזה שיש עוד מיליון תוכנות כאלו...

[glow=red,2,300]ווארז![/glow]

תתכונן לקבל נעילה ;)

פורסם
  • מחבר

חברה תודה על התשובה אבל כמה דברים לא ברורים לי 1)מה זה הקבצים האלה ?

2)הורדתי תוכנה ISOBUSTER ממירה את קבצי BIN לקבצי WAV,ISO ועוד כמה סוגים של קבצים אבל מה אני צריך לעשות לצרוב את הקובץ אחרי שהמרתי לקובץ לדוגמא ISO או BIN ואז מדיסק שצרבתי אוכל לפתוח את הדיסק כאילו שזה קובץ EXE.

פורסם

עם יש לך קבצי CUE (קבצים שמגיעים בדר"כ עם הבין) אז בנרו אתה עושה

FILE------>BURN IMAGE

בוחר את קובץ ה-CUE ואז הנרו צורב לך את הבין כדיסק רגיל..

פורסם

ISO ו BIN הינם תמונה של CD ויכולים להכיל את כל הדברים ש CD יכול להכיל כגון קבצים ומוזיקה ואף את סקטורי האיתחול.

רוב תוכנות הצריבה יכולות לקחת את הקבצים האלו ולפתוח אותם על גבי תקליטור חדש , ישנן תוכנות ( כמו שצויינו למעלה ) שיכולות להציג את המידע מתוך הקבצים האלו.

ISO ו BIN אינם דחוסים ואם אתה רוצה להעביר אותם או לשמור אותם שלא על גבי תקליטור מומלץ להשתמש בתוכנת דחיסה.

פורסם

חברה קיבלתי קובץ iso.exe שתי שאלות

1.מה הexe קשור?

2.פתחתי את זה בעזרת isobuster עשיתי אקסטרקט לקבצים והקבצים פשוט דפוקים.. (חלק)

3.האם הייתי צריך לצרוב או שפשוט זה דפוק מהתחלה ולא באשמתי?

פורסם

יתכן שמדובר על קובץ פריסה אוטומטי שנוצר על ידי ZIP או RAR או דומיהן , נסה לסמן אותו עם לחצן ימני ולפתוח אותו בעזרת WINZIP או WINRAR אם האפשרות הזו מוצעת.

פורסם

Hכול להיות שאתה גאון! בגלל זה הי רשום unrar and burn ואני פדקתי שלוש דיסקים ושיגעתי את המחשב :\ אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים