פורסם 2003 ביולי 1422 שנים חברה מזה הקבצים האלה ואיך אני יכול לפתוח אותם, משהו אמר להוריד תוכנה ISOBUSTER אבל אני לא יודע איך אני יכול לפתוח את הקבצים שיש לי.שם הקובץ הוא SPLINTER CELL.BIN ו NFS.ISO
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים תוריד WINISO ותפתח את הקבצים הבעייה שכדאי להישתמש בתוכנה הזאת צריך **קראק**
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים אתה יכול להתקין Alcohol 120% תוכנה מעולה למטרה זו, חוץ מזה שיש עוד מיליון תוכנות כאלו... [glow=red,2,300]ווארז![/glow] תתכונן לקבל נעילה
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים מחבר חברה תודה על התשובה אבל כמה דברים לא ברורים לי 1)מה זה הקבצים האלה ?2)הורדתי תוכנה ISOBUSTER ממירה את קבצי BIN לקבצי WAV,ISO ועוד כמה סוגים של קבצים אבל מה אני צריך לעשות לצרוב את הקובץ אחרי שהמרתי לקובץ לדוגמא ISO או BIN ואז מדיסק שצרבתי אוכל לפתוח את הדיסק כאילו שזה קובץ EXE.
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים עם יש לך קבצי CUE (קבצים שמגיעים בדר"כ עם הבין) אז בנרו אתה עושהFILE------>BURN IMAGEבוחר את קובץ ה-CUE ואז הנרו צורב לך את הבין כדיסק רגיל..
פורסם 2003 ביולי 1522 שנים ISO ו BIN הינם תמונה של CD ויכולים להכיל את כל הדברים ש CD יכול להכיל כגון קבצים ומוזיקה ואף את סקטורי האיתחול.רוב תוכנות הצריבה יכולות לקחת את הקבצים האלו ולפתוח אותם על גבי תקליטור חדש , ישנן תוכנות ( כמו שצויינו למעלה ) שיכולות להציג את המידע מתוך הקבצים האלו.ISO ו BIN אינם דחוסים ואם אתה רוצה להעביר אותם או לשמור אותם שלא על גבי תקליטור מומלץ להשתמש בתוכנת דחיסה.
פורסם 2003 ביולי 1522 שנים חברה קיבלתי קובץ iso.exe שתי שאלות1.מה הexe קשור?2.פתחתי את זה בעזרת isobuster עשיתי אקסטרקט לקבצים והקבצים פשוט דפוקים.. (חלק)3.האם הייתי צריך לצרוב או שפשוט זה דפוק מהתחלה ולא באשמתי?
פורסם 2003 ביולי 1522 שנים יתכן שמדובר על קובץ פריסה אוטומטי שנוצר על ידי ZIP או RAR או דומיהן , נסה לסמן אותו עם לחצן ימני ולפתוח אותו בעזרת WINZIP או WINRAR אם האפשרות הזו מוצעת.
פורסם 2003 ביולי 1522 שנים Hכול להיות שאתה גאון! בגלל זה הי רשום unrar and burn ואני פדקתי שלוש דיסקים ושיגעתי את המחשב :\ אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.