עבור לתוכן

קירור שבחרתי למעבד Q9550

Featured Replies

פורסם

סליחה סליחה???

זה יוצא פחות מ50 שקל הפרש ואתה אומר לא שווה?

אמני הייתי לוקח אותו רק בייגלל השם (וגם ביכלל שהוא יתן 5 מעלות ויותר פחות מהOCZ )

50 שקל זה לא רק שווה

\זה מאוד שווה!@

שוב , זה לדעתי

ואם אתה חושב שלא

אז לא

הויכוח הזה לא מוביל לשום מקום ודיי גובל בספאם

אני פורש מהדיון

כל אחד עם הבחירה שלו/כיס שלו

• תגובות 33
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבירם, אתה פאנבוי מטורף של ה TRUE, תירגע עם העניין הזה קצת. תבין שאולי הוא מהטובים ביותר בביצועים, אבל לא הכי משתלם מבחינת מחיר/תמורה.

בנוגע לקירורים שהמליצו עליהם בת'רד הזה:

לי אישית יש את ה FZ120 שמגיע עם מאוורר של ננוקסיה, קירור מצוין, תחתית מעובדת ברמה גבוהה מאוד, ה Q6600 שלי באוברקלוק ל 3.2GHZ יושב על 46 מעלות במאמץ מלא (Intel burn test ו P95 ב HEAT UP TEST על 4 הליבות)

לקירור הנ"ל יש 2 גרסאות- גרסה עם מאוורר פשוט (שקוף ללא לדים), שעליה אפשר למצוא המון ביקורות ברשת, ועומדת בקו אחד עם הונדטה 2, וגרסה עם המאוורר של ננוקסיה (השחור-ירוק), שמציע לחץ סטטי גבוה יותר מהמאוורר המקורי, ולכן גם אמור להציג תוצאות טובות יותר. רק מה? אין ביקורות עדיין.

לגבי הנירוונה- אחד הקירורים הטובים בשוק, במיוחד מבחינת יחס מחיר/תמורה. הוא טוב יותר מהונדטה 2, וב RPM ממוצע הוא עומד איפושהו בין הונדטה ל TRUE.

ב RPM גבוה הוא גם יכול לעקוף את ה TRUE, רק מה? רועש. שוב אני ממליץ- לקרוא ביקורות, לא חסרות. יש גם בעברית.

בעיקרון, לכל קירור יש את היתרונות המיוחדים שלו. לונדטה 2 יש את ה DHC, לזרות'רמים את עיצוב ה Honeycomb ותחתיות מהשטוחות והטובות בשוק.

אישית, אני ממליץ על אחד הזרות'רמים. ה FZ120 מציע שטח פנים גדול יותר אפילו מהנירוונה, ואוהב מאוד מארזים עם זרימת אוויר גבוהה. אם יש לך טמפסט/690 משהו בסגנון ויש לך 4 מאווררים או יותר, אני ממליץ עליו. אם לא- הנירוונה.

ביקורת על ה FZ120 (עם המאוורר הרגיל, כאמור)-

http://www.tweaktown.com/reviews/1433/1/apack_zerotherm_zen_fz_120_cpu_cooler/index.html

ועל הנירוונה-

http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3202&p=1

פורסם

TRUE זה האקסטרים= thermaleright ultra extreme..

בכל מקרה גם אני לא חושב שכדי לקנות את הTRUE ב250 שקל לא כולל מאוורר שיש לך את הוונדטה2 ואת הZEROTHERM...

הTRUE עם מאורר טוב בקלות סוגר את ה300+

לך או על הוונדטה או על ZEROTHERM..

חשבתי שהכוונה הייתה ל-TRUE BLACK...

פורסם

חברים.. :smile1: להירגע קצת..חח..

אני מבין שכל אחד מנסה להוכיח X או Y..אבל העניין יצא מכל פרופורציה..במיוחד לאור העובדה שאנחנו צריכים לעזור לפותח התרד להחליט על קירור..

ולא להחליט מי שולט בשוק.. ;D

אתם מוזמנים לקחת את היוזמה ולפתוח תרד חדש שידון בדבר..בלי לפגוע בתרד הנ"ל..

תודה לכולם. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים