פורסם 2009 בפברואר 116 שנים סליחה סליחה???זה יוצא פחות מ50 שקל הפרש ואתה אומר לא שווה?אמני הייתי לוקח אותו רק בייגלל השם (וגם ביכלל שהוא יתן 5 מעלות ויותר פחות מהOCZ )50 שקל זה לא רק שווה\זה מאוד שווה!@שוב , זה לדעתיואם אתה חושב שלאאז לאהויכוח הזה לא מוביל לשום מקום ודיי גובל בספאםאני פורש מהדיוןכל אחד עם הבחירה שלו/כיס שלו
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים אבירם, אתה פאנבוי מטורף של ה TRUE, תירגע עם העניין הזה קצת. תבין שאולי הוא מהטובים ביותר בביצועים, אבל לא הכי משתלם מבחינת מחיר/תמורה.בנוגע לקירורים שהמליצו עליהם בת'רד הזה:לי אישית יש את ה FZ120 שמגיע עם מאוורר של ננוקסיה, קירור מצוין, תחתית מעובדת ברמה גבוהה מאוד, ה Q6600 שלי באוברקלוק ל 3.2GHZ יושב על 46 מעלות במאמץ מלא (Intel burn test ו P95 ב HEAT UP TEST על 4 הליבות)לקירור הנ"ל יש 2 גרסאות- גרסה עם מאוורר פשוט (שקוף ללא לדים), שעליה אפשר למצוא המון ביקורות ברשת, ועומדת בקו אחד עם הונדטה 2, וגרסה עם המאוורר של ננוקסיה (השחור-ירוק), שמציע לחץ סטטי גבוה יותר מהמאוורר המקורי, ולכן גם אמור להציג תוצאות טובות יותר. רק מה? אין ביקורות עדיין.לגבי הנירוונה- אחד הקירורים הטובים בשוק, במיוחד מבחינת יחס מחיר/תמורה. הוא טוב יותר מהונדטה 2, וב RPM ממוצע הוא עומד איפושהו בין הונדטה ל TRUE.ב RPM גבוה הוא גם יכול לעקוף את ה TRUE, רק מה? רועש. שוב אני ממליץ- לקרוא ביקורות, לא חסרות. יש גם בעברית.בעיקרון, לכל קירור יש את היתרונות המיוחדים שלו. לונדטה 2 יש את ה DHC, לזרות'רמים את עיצוב ה Honeycomb ותחתיות מהשטוחות והטובות בשוק.אישית, אני ממליץ על אחד הזרות'רמים. ה FZ120 מציע שטח פנים גדול יותר אפילו מהנירוונה, ואוהב מאוד מארזים עם זרימת אוויר גבוהה. אם יש לך טמפסט/690 משהו בסגנון ויש לך 4 מאווררים או יותר, אני ממליץ עליו. אם לא- הנירוונה.ביקורת על ה FZ120 (עם המאוורר הרגיל, כאמור)-http://www.tweaktown.com/reviews/1433/1/apack_zerotherm_zen_fz_120_cpu_cooler/index.htmlועל הנירוונה-http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3202&p=1
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים TRUE זה האקסטרים= thermaleright ultra extreme..בכל מקרה גם אני לא חושב שכדי לקנות את הTRUE ב250 שקל לא כולל מאוורר שיש לך את הוונדטה2 ואת הZEROTHERM...הTRUE עם מאורר טוב בקלות סוגר את ה300+לך או על הוונדטה או על ZEROTHERM..חשבתי שהכוונה הייתה ל-TRUE BLACK...
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים חברים.. להירגע קצת..חח.. אני מבין שכל אחד מנסה להוכיח X או Y..אבל העניין יצא מכל פרופורציה..במיוחד לאור העובדה שאנחנו צריכים לעזור לפותח התרד להחליט על קירור.. ולא להחליט מי שולט בשוק.. ;D אתם מוזמנים לקחת את היוזמה ולפתוח תרד חדש שידון בדבר..בלי לפגוע בתרד הנ"ל.. תודה לכולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.