עבור לתוכן

שומר מסך ב-XP לפעמים לא מתחיל

Featured Replies

פורסם

אם את עושה 4 סריקות של הדיסק שלך כל יום אז כן זה עומס הרבה יותר גדול מעבודה רגילה עם הדיסק שזה אומר בלאי יותר גדול ואורך חיים קצר יותר.

פורסם
  • מחבר

לא ידעתי שזה מזיק כל כך....

כל כמה זמן אתה מציע לבצע סריקה?

החלפתי את השומר מסך לאחר ובנתיים עושה רושם שהבעיה נפתרה

אולי אותו שומר מסך שהשתמשתי בו עד עכשיו (הכוכבים האלה) היה לא תקין...

דרך אגב מישהו מכיר אתר טוב למציאת שומר מסך נורמלי? כי אלה של הווינדוס על הפנים... :)

תודה רבה על העזרה מכולכם!! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עדכון:

עדיין ישנה את הבעיה, לפי מה שבדקתי זה נובע בגלל משחקים כמו GTA 4

אחרי שאני משחקת במשחק ויוצאת ממנו השומר מסך לא מתחיל

אלא אם כן אני מבטלת אותו ומפעילה אותו מחדש.

מישהו מכיר את התופעה? יודע איך לפתור אותה?

תודה,

מורן

פורסם

אני סורקת לספייוואר כל יום! אני יודעת כמה זה חשוב (הסריקה מתבצעת עם 4 תוכנות שונות, הרי כל אחת מוצאת דברים שונים).

זה לא שהסט לא עובד בלי התוכנה, פשוט התוכנה מאפשרת לי להפעיל את כל המקשים הEXTRA מה שנקרא

יש לי את הסט MX5000 של לוג'יטק. ויש למקלדת כפתורים שרק עם התוכנה הם עובדים ואני חייבת אותם.

וקראתי לפני כמה ימים בדיוק את האתרים שהבאת, וזה לא עזר... :(

יש עוד פתרונות חבר'ה?

אני כבר מאבדת תקווה...חחחח

i had that problem once using the logitech ergonomic wireless keyboard, installing the new setpoint and VLC solved my problem

it was also related to VLC since it also deactivates the screen saver

off topic--

using more anti spy ware doesn't necessarily help

i used avg and panda - it got my pc stopping sometimes for 60-80 seconds thinking... i suggest you remove some anti spy ware

and if you are still infected with "things" that cannot be removed, perhaps it's time for a fresh installation?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודעת למה אתה כותב באנגלית, אולי כי אין לך מקלדת בעברית אבל אני ארשום בשתי השפות בכל מקרה... :)

תודה רבה על התגובה!

אבל הבעיה היא לא מהסט האלחוטי כי בדקתי את זה, זה קורה אך ורק אחרי משחקים כמו GTA 4, PRO EVOLUTION וכו'.

אני לא יודעת מה גורם לזה לקרות אבל זה המצב כרגע.

בקשר לתוכנות ספייוור. באמת שלא ידעתי שבדיקות יומיות יכולות להזיק... יש לי 4 תוכנות שאיתן אני סורקת.

על איזו תוכנה אתה ממליץ? אבל האם זה נכון שכל תוכנה מוצאת דברים אחרים? בגלל זה יש לי כמה... :)

ובקשר להתקנה חדשה, פירמטתי את המחשב לפני שבוע.... כמה אפשר? :) חחחח

Thank you very much for the respond!

but the problem is not with the wireless logitech set, it's only happening when i finish playing big games

like gta 4 or pro evolution, i don't know what causes it but this is the situation right now...

about the spyware softwares. i really didn't know that checking for spyware every day can damage the hd

i have 4 spyware softwares on my pc that i do the scanning with them...

who is your favorite spyware software that you most recommend?

but isn't true that every spyware software finds different things? that's why i have 4... :)

and about the fresh installion, i did that a week ago... so i don't think this is the case :)

תודה על העזרה!! :xyxthumbs:

פורסם

I use English because my linux station doesn't have Hebrew writing capabilities, but i am able to read Hebrew (otherwise how would be able to read your post)

:-)

after a quick search i didn't find anything on google that might help

nothing but problems related to players and wireless devices

perhaps you should try googleing the exact games by names + the exression "screen saver won't activate after " or something like

concerning the spy ware, i'm not an expert and the list of the *best* spy ware programs keeps on changing from time to time and I'm probably not updated, I suggest you go to the proper forum for that

manually scanning with 4 different programs is probably not a problem, but if more then one programs automatically scan your pc it might cause a performance problem

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אתה רואה עברית :) כן מן הסתם.... הרי איך הגבת?? חחחח :) יצאתי חומוס! חחח

אני באמת אבדוק אם לגוגל יש תשובות בנושא.

בקשר לספייוור, אני מבצעת את הסריקות באופן ידני.

האם ישנה אפשרות שהתוכנות האלה גם מבצעות סריקות אוטומטיות? (הן לא פועלות ברקע או בהפעלת המחשב)

תודה רבה על העזרה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים