עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך יתאים ללוח שלי (BIOSTAR 945GC M7-TE)?

Featured Replies

פורסם

בינתיים אני נשאר עם הלוח הזה, אז שדרגתי לו את הביוס ככה שהוא יתמוך במעבדי 45 ננומטר. אני יודע שאצטרך לשדרג את המעבד שלי על מנת ליהנות מביצועים טובים במשחקים למעבד של 4 ליבות (q6600, q9300 penryn וכו') ואני רוצה מאוד לשים לי כרטיס מסך חזק ביותר לגיימינג, בנוסף למעבד. כרגע יש ליכרטיס מסך וכרטיס קול מובנים, וחבל לי על זה. אמרו לי שהכרטיס הכי חזק שיוכל לרוץ לי על המחשב מבלי להחליף את הלוח אם הוא דגמי 9800 למיניהם, כי בשביל GTX295 (שהוא הכרטיס החדש ביותר של nvidia) צריך להחליף גם לוח אם ואת זה אני אעשה בעוד חצי שנה נניח, כי עדיף לי לשדרג ל- LGA1366 ולמעבדי core i7. בינתיים אני רוצה לשדרג מעבד, כרטיס מסך וכרטיס קול. אין לי מגבלה כספית, ככה שאפשר להתפרע ולהציע את הכרטיס מסך הכי חזק שיש שיתאים ללוח שלי.

פורסם

היי דרור, כמה דברים

1 - אין צורך לשדרג את הלוח לכרטיסי מסך חזקים כמו GTX295 כי התמיכה של דורות PCI-E לאחור היא מלאה, אבל בכל זאת יכול להווצר צוואר בקבוק במערכת כשמדובר בכרטיס דו ליבתי חזק על חריץ PCI-E מהדור הראשון

אז כמה דברים, מהו ספק הכח שלך? (דגם מדוייק)

דבר שני, כשקונים כרטיס מסך לגיימינג צריך חשוב להתייחס לרזולוציית המסך שברשותך,

כאמור למסך בעל רזולוציה נמוכה מספיק כרטיס בינוני על מנת לספק ביצועים מירביים, וכרטיס מעבר לזה יהווה בזבוז כספי הן של חשמל והן של ביצועים הלו גם ככה אל הביצועים המירביים מגיעים עם כרטיס פחות מהיר.

הכרטיס שאני ממליץ לך עליו הוא

http://www.skypc.co.il/pl_product~CGNX-G882DDC~8~0.htm

סקיי פי סי משום מה מוכרים אותו במחיר ממש נמוך אבל שלא תטעה זה כרטיס חזק ויתאים לך אבל:

בקשר למעבד תצתרך להתייעץ בפורום מעבדים.

דבר אחד שאני חייב לציין בפניך, באתר הייצרן של הלוח שלך רשום שהמעבד המתקדם ביותר שנתמך הוא E7200, זה מעבד מעולה שלא יעשה לך צוואר בקבוק או יאט את המערכת וזה אוברקלוקר פנטסטי במידה ותהיה מעוניין בשיפור ביצועים נוסף

פורסם
  • מחבר

תראה, מכיוון שאני טכנאי מחשבים ולא סתם איזה משתמש מתחיל, הבנתי שהלוח אם שלי יכול לתמוך גם במעבדי 4 ליבות ולא רק בכפולי ליבות. אם תסתכל באתר של biostar, תבין שם הוציאו עדכון ביוס המאפשר תמיכה במעבדי 45 ננומטר, שזה כל מעבדי quad למיניהם. מה רע בזה?

פורסם

אני אישית ראיתי באתר היצרן שהמעבד החדש ביותר שנתמך הוא E7200 (מעבד 45 ננומטר).

(אין צורך לציין שאתה טכנאי זה כבר ידעתי)

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר לי עכשיו שהוא לא יתמוך לי בארבע ליבות?

מעבדי Qxxxx למיניהם? :'( :-[ :'( :'( :'( :'( :'(

פורסם

סורי אבל באתר היצרן יש רשימה מלאה והמעבד העדכני ביותר הוא E7200

אבל היי, תתעובד זה מעבד מצויין, בוודאי שקפיצה גדולה ממה שיש לך עכשיו ואם תקנה גם קירור ראוי ב100 שקלים+ אתה תוכל להמיר אותו לאיזור 3.6GHZ והוא יהיה ממש מעולה.

פורסם
  • מחבר

אבל זה לא הכי פייר, כי אלכס מ- HWzone - אתר החומרה המוביל בישראל אמר לי שזה יכול לתמוך גם במעבדי quad core ובפנרין. אז למה לא, באמת?

אלכס אמר לי שהרשימה היא לא מעודכנת כי את העדכון ביוס החברה מוציאה אח"כ, ואת הרשימה היא מוציאה כשהלוח יוצא.

פורסם

ככה בנוי הלוח ותמיכה שלו אין מה לעשות ואין עם מי להתווכח.

לי אישית אין נסיון עם הלוח הזה אבל זה מה שרשום באתר היצרן ולכן המידע הזה אמין.

אבדוק שוב את הנושא הזה, בכל אופן שנה את הכותרת לאינפורמטיבית בנוגע למעבד ואעביר את הדיון לפורום מעבדים

פורסם

אני לא חושב שהלוח תומך ב4 ליבות

ואני גם לא חושב שפותח התראד יוכל להגיע ל3.6 עם הלוח הזה

אני בספק אם יש אפשרות אוברקלוק ביכלל עם הלוח הזה.

פותח התראד , אם אתה כבר משדרג כרטיס מסך

תשתרד ללוח נורמלי (עלות של כ-450 שקלים)

ולמעבד טוב (עלות של כ- 900 שקלים ) מינימום E7200 אם אתה רוצה קצת יותריש את הE8400 או מרובע הליבות Q6600

חראם לשים GTX על לוח כזה עם מפרט כזה..

בקיצר אתה צריך כבר מחשב חדש....

פורסם

לא הוא לא :kopfpatsch:

מעבד E7200 + 8800GT

בסביבות ה1000 ש''ח יש לו פה אחלה שדרוג

פורסם

דובר על כרטיס ברמה של GTX ......

אם זה משהו נמוך כמו ה8800 מה שהצעת אכן יהיה שדרוג נחמד

(אבל זה לא משנה את העובדה שהוא ישאר עם מעבד חלש ובלי OC עם הלוח הזה בכל מקרה)

פורסם

E7200 הוא אולי לא מעבד HIGH END אבל חלש? הוא ממש לא

המסך שלו זה 19'' ולכן אין סיבה לקחת יותר מ8800GT.

בכל אופן האישו הגדול פה הוא המעבד ולכן אני מעביר את הת'רד הזה לפורום מעבדים, לוחות אם וזכרונות.

פורסם
  • מחבר

לי אלכס מ- iopanel - אתר החומרה המוביל בישראל אמר שהלוח יתמוך במעבדי 4 ליבות ושאת הטבלה פרסמו כשיצא הלוח והעדכון ביוס פורסם יותר מאוחר.

פורסם

מי זה אלכס?

פורסם
  • מחבר

alexander turovsky

מכירים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים