פורסם 2009 בינואר 3116 שנים כפי שנכתב למעלה,ללא קשר למה שחיפשתי בגוגל, מתחת לכל תוצאות החיפוש מופיע הכיתוב:"This site may harm your computer"וגוגל לא נותן להיכנס לשם בלי דף באמצע של גוגל שטוען שהדף הזה עלוללהיות מסוכן למחשב שליניסיתי את זה על הדפדפן הנוכחי (FF 3.0.5), על IE7 וכן בעוד מחשב עם FFוגם שם זה קורה. כאמור, הבעיה התחילה מתישהו בשעות האחרונות, שכן חיפשתיהיום דברים בגוגל וזה לא קרה קודם לכןעוד מישהו נתקל בבעיה? יודע על פתרון אפשרי? משהו?
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים כן גם אצלי וגם כל החברים שלי מדווחים על מצב דומה.כנראה שיש להם איזה וירוס או באג.. זה לא קשור אליך זה הרבה יותר רחב מזה..
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מה שמצחיק שגם על עצמם הם מדווחים את אותו דבר.. כנראה שהם יודעים שהם גורמים לבעיות ולכן מתריעים מראש שתדעו שגלישה בגוגול יכולה להזיק למחשב.. [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים גם לי אבל אתם יכולים להעתיק את הכתובת ולהעביר אותה לשורת הכיתוב למעלה וואלה זה עובד
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים יקח אותם השטן. אי אפשר להיכנס לכלום (אני רגיל לחפש בגוגל כתובות ולהיכנס דרכם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.