פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מבחינת חודש הבא אני מצפה מאוד לSIMS 3מה איתכם מה המשחק שאתם הכי מצפים לו השנה ?
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מבחינת חודש הבא אני מצפה מאוד לSIMS 3מה איתכם מה המשחק שאתם הכי מצפים לו השנה ?אני לא כ"כ יודע איזה משחקים אמורים לצאת.אבל ניראה לי שSIMS 3 באמת הולך לפרוץ דרך.לפי ההצהרות של EA זה באמת הולך להיות מעניין.
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים תלוי לכמה זמן יחממו, יש כאלו שמצופים בשוקולד או בוניל אני ממש מחכה ל MMO של The Old Republic
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מחבר לא חסר משחקים FEAR2SIMS 3The Godfather 2וזה רק חודש הבא לגבי סימס 3 אני באמת מחכה בקוצר רוח למשחק הזה ראיתי כמה טריילרים שבאמת שיפור עצום מ2 שאתה באמת מטייל בכל השכונה מכיר חברים הכל.מסיבות קיצר משחק סוף הדרך באמת נראה איך הוא יעמוד בציפיות.
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים CALL OF DUTY 6 MODERN WARFARE2 זה במקרה והמפתחים ידבקו בלוח הזמנים של משחק בשנה...
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים Mafia 2 :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :hizuk:
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים Empire total war נשמע נורא מענייןפעם נורא אהבתי משחקי אסטרטגיה במיוחד בגלל age of empires שהוא אחד הגדולים בהיסטוריה לדעתי,גם את ציוויליזיישן 4 אהבתי.בורנאאוט פארדייס אני מחכה לו בגלל שהגיע הזמן שאני אשחק במשחק מירוצים ששווה את זה (ואשכרה שאפשר לנסוע בו עם שלט XBOX לא כמו גריד שבלי הגה בלתי אפשרי לשחק בו).מחכה גם לFPS ברמה, משהו כמו COD למיניהם שאהבתי נורא או בסגנון FARCRY הראשון שזה המשחק שבגללו התחלתי לשחק FPS.
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים אני דווקא נורא נהנה מגריד עם שלט של בוקס.היה לי ממש קשה גם עם השלט וגם עם המקלדתחשבתי שעם השלט יהיה יותר קל כי אפשר ללחוץ על כפתורים כמו גז/ברקס וכיוונים באופן מתון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.