עבור לתוכן

סקר| גברים- באיזה סכין גילוח אתם משתמשים - לא להתבייש , להתפקד!

בעלי סכין גיליט fusion האם הוא יותר טוב ממאך 3 1,927 הצבעות

1. 1. בעלי סכין גיליט fusion האם הוא יותר טוב ממאך 3

• Fusion סכין טוב יותר
    • מאך 3 סכין טוב יותר
    • אין הבדלים בין השניים
    • יש לי את כולם ואני מעדיף את סנסור אקסל הישן
    • schick quattro

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

כנ"ל, גם אני משתמש במכונת גילוח פיליפס תוצאות טובות מאוד אבל לוקח קצת יותר זמן, מה גם שהזקן שלי לא הכי צפוף..

• תגובות 40
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

Fusion הרבה יותר טוב

פורסם

ניסיתי מאך 3 וניסיתי Fusion וניסיתי מכונת גילוח של Philips (לא זוכר איזה דגם). האמת? ה-Fusion לדעתי הכי טוב, אבל הצבעתי מאך 3, פשוט כי הוא מאפשר לי לדייק באיזה אורך בדיוק אני רוצה את הזקן שלי, איך להשוות את שני הצדדים, וכו' וכו'... משתמש בו כשהזיפים ארוכים ומכונת הגילוח מתקשה.

טריק מעולה שאבא שלי לימד אותי לגילוח מהיר (עם איזה כלי שתרצו), זה לקחת קערית, להרתיח מים, למזוג לקערית את המים הרותחים, לקחת גרב שאתם כבר לא משתמשים בו, לטבול אותה במים הרותחים, להצמיד לעור (כואב בהתחלה, אבל כשהמים מתקררים קצת זה בסדר), ואז להתגלח. הרבה יותר מהיר והרבה יותר חלק, וגם מרגיש יותר טוב אחר כך ;)

פורסם

ניסיתי את שניהם ולדעתי Fusion טיפה יותר טוב, אבל מאך 3 נותן יחס מחיר - תמורה עדיף בהרבה בגלל שאחרי השקת Fusion מחיר הלהבים של מאך 3 ירד משמעותית.

פורסם

Fusion רגיל במעונות , Fusion Power Phenom בבית.

פורסם

היה מאך שלוש עברתי לפיוזן ויש שינוי גדול ברמת הגילוח, פשוט טובה יותר ;)

פורסם

מה זה סכין?

מכונת תספורת על מספר 6 לא מכיר משו אחר

פורסם

משהו פה ניסה שיק?

פורסם

ניסיתי מאך 3 וניסיתי Fusion וניסיתי מכונת גילוח של Philips (לא זוכר איזה דגם). האמת? ה-Fusion לדעתי הכי טוב, אבל הצבעתי מאך 3, פשוט כי הוא מאפשר לי לדייק באיזה אורך בדיוק אני רוצה את הזקן שלי, איך להשוות את שני הצדדים, וכו' וכו'... משתמש בו כשהזיפים ארוכים ומכונת הגילוח מתקשה.

טריק מעולה שאבא שלי לימד אותי לגילוח מהיר (עם איזה כלי שתרצו), זה לקחת קערית, להרתיח מים, למזוג לקערית את המים הרותחים, לקחת גרב שאתם כבר לא משתמשים בו, לטבול אותה במים הרותחים, להצמיד לעור (כואב בהתחלה, אבל כשהמים מתקררים קצת זה בסדר), ואז להתגלח. הרבה יותר מהיר והרבה יותר חלק, וגם מרגיש יותר טוב אחר כך ;)

"גרב" - חחח הרבה גרביים יש לך, אתה משתמש בהם אחריי או לפני הכביסה ? :smile1:

למה דווקא גרב? לא עדיף איזה מגבת..? :P

פורסם

אפשר גם מגבת קטנה :smile1:

פורסם

מה שעושה לך את זה, רק שיהיה בד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים