עבור לתוכן

טמפ' ב RADEON HD 4870

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי כרטיס מסך GIGABYTE ATI RADEON HD 4870. כשאני שם את מהירות המאוורר על AUTO הטמפ' מגיעות ל80 מעלות וזה שומר אותו ככה. לדעתי זה חם מדי, מה גם שהמארז שלי לא מאוורר כ"כ טוב. בשביל לפתור את זה עשיתי כמה פרופילים של מהירויות מאוורר שאני מחליף ביניהם לפי הצורך, אבל זה מסורבל ומעצבן.

אז רציתי לשאול אם יש דרך לקבוע לAUTO לשמור את הכרטיס בטמפרטורה יותר נמוכה, או אם יש דרך אחרת לשמור את הכרטיס יותר קר בלי להתערב ידנית כל פעם.

פורסם

איזה מארז יש לך?

מה קונפיגורצית המאווררים במארז? (מיקומים, מוציא\מכניס אויר)

פורסם
  • מחבר

SONATA III עם מאוורר אחד שמוציא אוויר מאחורה (לצערי בגלל גודל הכרטיס מסך אין מקום לעוד אחד מקדימה...)

פורסם

מה ציפית? שתכניס את הכרטיס למארז כזה ותקבל 20 מעלות? פעם הבאה תחשוב פעמיים

פורסם
  • מחבר

מה ציפית? שתכניס את הכרטיס למארז כזה ותקבל 20 מעלות? פעם הבאה תחשוב פעמיים

שמור את הטון הזה לחברים שלך

ורק בשביל שתדע הטמפרטורה שהכרטיס אמור לעמוד עליה היא 70-80 מעלות.

פורסם

Danny6 ו-Inzagi תשמרו בבקשה על האופן בו אתם מגיבים, שכן תגובות לא עניינת או מזלזות לא רצויות כלל.

Inzagi אתה מוזמן להמשיך את התרד בצורה רגוע יותר, תודה.

לגבי השאלה שלך..אתה מעוניין להגדיר את המאוורר על RPM קבוע ?

פורסם
  • מחבר

RPM קבוע זה בעייתי כי או שהמהירות לא תהיה מספיקה או שזה יהיה רועש מדי.

כמו שאמרתי בהודעה הפותחת בינתיים אני משתמש בכמה פרופילים, כל אחד של מהירות שונה (40%, 50% וכו') ולפי הצורך אני מחליף, אבל זה לא נוח להחליף ידנית כל פעם. אם הייתה דרך לתת למאוורר לקבוע את המהירות של עצמו, ושהכרטיס יהיה קר יותר מ80 מעלות במצב אידיאלי, זה יפתור לי את הבעיה.

ואגב, אני הייתי רגוע.

פורסם

כמה פעמים כבר פירסמתי את הקישורים האלה...(אולי תעשו לזה סטיקי?)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354324.0

http://www.vaguetech.com/index.php?pageid=rt207#fan

בעזרתם אתה יכול להגדיר פרופילים ידנית שמהירות המאוורר תשתנה בהתאם לטמפ' של ה-GPU ללא כיוון ידני.

אני ממליץ על 2 פרופילים, אחד של 28% מהירות מאוורר במנוחה ו-38% מהירות מאוורר בסביבת 3D, יחס קירור\שקט אופטימלי.

אצלי במנוחה זה 52 מעלות ועבודה 62 מעלות. לפי הפרופילים האלה.

פורסם

הקפצה

פורסם

הקפצה

יש סיבה להקפצה..בהודעה הראשונה שלך בפורום ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים