עבור לתוכן

Batman: Arkham Asylum טריילר חדש

Featured Replies

• תגובות 33
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה מעולה

הם שינו קצת את האתר [הסרטונים נראים באיכות פחות יותר ]

פורסם

תמיד אפשר להוריד את הוידאו או לצפות באיכות HD.

פורסם

האוייבים לא נראים מאתגרים בכלל, לא התרשמתי מה - AI.

נכון לעכשיו,נראה שהמשחק הולך להיות אכזבה סטייל WANTED..משחק שנראה טוב,אמור להיות מגניב אבל...פשוט לא משחק..

אני לא בטוח כי מדובר בדיוק באותו טריילר שבו אני צפיתי..אבל בזה שכן ראיתי רואים את אדון באטמן מעופף לו מקיר לקיר בחדר מואר לחלוטין ומפוצץ באויבים..קופץ ביניהם,עוד שניה תוקע להם אצבע בנחיר-והם? מתעלמים..מה זה החרא הזה? אני מבין שמפתחי המשחקים רוצים שהמשחק יהיה נגיש לכולם וזה..אבל להוריד את המשחק למצב כזה שאתה פשוט מטייל ביניהם והורג את כולם בלחיצת כפתור? איפה האתגר לעזאזל?

פורסם

^^

מה אתה מצפה מבאטמן. :)

זה החלק שאנשים כן אוהבים בו.

פורסם

הוא נראה באמת משחק טוב...

אבל אני לא רוצה להתחבאות!

אני רוצה אקשן אני רוצה דם :pissed: דם! :pissed: דם! :pissed: חיחיחי :lol::smile1:

שיתן מכות שלא יהיה קמפר.

פורסם

אני רוצה דם :pissed: דם! :pissed: דם! :pissed: חיחיחי :lol::smile1:

המשפט הזה מזכיר לי את המורה שלי לספרות :lol::screwy:

תקשיב למה שהג'וקר אומר, הוא שולט באי והוא הוציא את Batman מחוץ לחוק ( :kopfpatsch: )...

חוץ מזה שלא ניראה לי שיהיה דם, בכל זאת זה DC UNIVERSE

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נראה משחק מעניין יחסית לבאטמן

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

נכון לעכשיו,נראה שהמשחק הולך להיות אכזבה סטייל WANTED..משחק שנראה טוב,אמור להיות מגניב אבל...פשוט לא משחק..

אני לא בטוח כי מדובר בדיוק באותו טריילר שבו אני צפיתי..אבל בזה שכן ראיתי רואים את אדון באטמן מעופף לו מקיר לקיר בחדר מואר לחלוטין ומפוצץ באויבים..קופץ ביניהם,עוד שניה תוקע להם אצבע בנחיר-והם? מתעלמים..מה זה החרא הזה? אני מבין שמפתחי המשחקים רוצים שהמשחק יהיה נגיש לכולם וזה..אבל להוריד את המשחק למצב כזה שאתה פשוט מטייל ביניהם והורג את כולם בלחיצת כפתור? איפה האתגר לעזאזל?

אני מאוד מקווה שיצא מזה משהו טוב , בנתיים אני התייחס לזה כפי שיתייחסתי לwolverine הנמכתי ציפיות לגביו ולבסוף התברר שזה משחק לא רע בכלל .

אני מאמין שלהרוג 10 אוייבים במכה זה כל ההנאה , כמו ב wolverine ולכל משחק שיצא על בסיס "גיבורי על".

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נראה משחק מעניין יחסית לבאטמן

מאוד מעניין, נראה די מושקע...

פורסם

נראה מעניין, אבל בינתיים לא יותר מכך. נמשיך לעקוב.

אגב, לא הבנתי משהו-

אני זוכר שקראתי שדיברו על כך שהייתה בעיה של הפרת זכויות יוצרים ובגלל זה העלילה לא הייתה קשורה לסרט ובין היתר הג'וקר לא עוצב כמו הג'וקר בסרט- אלא כמו זה של הקומיקס. מצד שני, הסמלים של DC ושל -Warner Bros מתנוססים בתחילת הטריילרים.

מישהו יכול לשפוך אור על העניין?

• 1 חודש מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים