עבור לתוכן

האם זה בטוח לקנות מעבד של AMD?

Featured Replies

פורסם

שמעתי שלעומת אינטל יש למעבד הזה בעיות קירור. האם זה תקף גם להיום? ואני לא מתכוון לעשות OVERCLOCKING.

בתוך כך: לאיזה מעבד יש ביצועים טובים יותר במשחקים?

פורסם

1. המעבדים החדשים מתחמים קצת יותר מהמעבדים של אינטל אבל אפשר לשלוט בזה בקלות עם קירור נורמלי

2. ביצועים הכי טובים? המעבד הכי מהיר AMD 3200+. או שפשוט תחליט כמה אתה מוכן להשקיע ותקנה מעבד במחיר הזה

פורסם

הבעיה של החום שאתה מתיחחס אליה היא לא בעיה אלא אי-הבנה

יחסית לפנטיום 4 מעבדי האטלון הרבה יותר חמים אבל רק כדי שתבין, מעבדי אינטל נשרפים בטמפ' נמוכה יותר ממעבדים של AMD כך שיחסית הם לא חמים מכיוון שהם נוצרו כאלה, הם פשוט חמים.

פורסם

צריך לזכור שבארץ רוב המחשבים והתוכנות נוסו תחת מעבדי INTEL ומערכות WINDOWS ולכן כל בחירה של דבר שונה עלולה לפגוע ביציבות המחשב.

פורסם

יש בעיית התחממות, אבל אם אתה לא עושה OC אז איך לך מה לדאוג.

בקשר לשני הבחורים שהגיבו לפני...פנטיום 4 מסוגל לעבוד בטמפרטורה של 70 מעלות (הגעתי לפחות עד 70) AMD מסוגל?

ולזה שאחריו, בארץ לא מפתחים תוכנות, למה שתהיה בעיית תאימות?

פורסם

יש בעיית התחממות, אבל אם אתה לא עושה OC אז איך לך מה לדאוג.

בקשר לשני הבחורים שהגיבו לפני...פנטיום 4 מסוגל לעבוד בטמפרטורה של 70 מעלות (הגעתי לפחות עד 70) AMD מסוגל?

ולזה שאחריו, בארץ לא מפתחים תוכנות, למה שתהיה בעיית תאימות?

לפי AMD המעבדים שלהם מסוגלים גם לעבוד ב85 מעלות והיו הרבה שאמרו שהם הגיעו להרבה יותר מזה (בערך 100)

אף תוכנה לא מפותחת בשביל לעבוד עם מעבד מסויים. אם כבר אז זה קשור למערכת ההפעלה אבל לא למעבד.

פורסם

AMD מסוגל עד 80-85, 90 אם יש לך מזל :)

פורסם

צריך לזכור שבארץ רוב המחשבים והתוכנות נוסו תחת מעבדי INTEL ומערכות WINDOWS ולכן כל בחירה של דבר שונה עלולה לפגוע ביציבות המחשב.

נו באמת... עוד פעם הטענות האלו.

המעבדים של AMD מתחממים בדיוק באותה מידה כמו P4, ההבדל הוא שהם פחות עמידים ברגע שיש כשל בקירור.

ברוב הלוחות היום גם זו לא בעיה אבל זה סיכון מסויים (מאוד קטן).

פורסם

בעיות התאימות הם עלילה אחת גדולה

חפרתי את ה486 שלי לפני כמה זמן

ומסתבר שהוא היה AMD בכלל

(אני בטוח שאם תבדקו טוב תגלו שגם שלכם היה כזה)

והא עבד מעולה בלי אף בעיה במשך כל הזמן

אין לי מושג איך השטות הזו התחילה אבל היא בהחלט לא נכונה

פורסם

אולי בארץ אנשים לא מכירים כל כך את AMD אבל תאמין לי שכל מפתח משחק בחו"ל בודק אותו גם על AMD, זה סתם טענה של בעלי חנויות קבר שמפחדים להתעסק עם דברים שונים. באותה מידה אפשר להגיד אותו דבר על ATI למרות שהיא וותיקה יותר ודברים פועלים עליה מצויין

פורסם

לקנות AMD =לקנות מעבד.

לקנות מעבד(לא ממש חשוב איזו חברה)בחנויות קבר זה סיכון בפני עצמו.

לאינטל יש יתרון שהם מגיעים עם קירור נורמאלי(בAMD זילזלו בקירור, לכן עם מעבדים שלהם מגיעים בקלות ל50+ מעלות >:()

והקטע של "מותאם במיוחד לאינטל" זה שטות אחת גדולה.

יש לי כבר 3 שנה AMD(היה K6 ועכשיו 2400+ XP) ויש גם אינטל.

ועדיין לא נתקלתי ביישום אחד שמסרב לעבוד באחד המחשבים רק בגלל שזה אינטל/AMD

פורסם

P4 לא יותר קר

יש לי 2 מערכות. שתיהן עם אותו קירור (Vantec 70mm 5000RPM)

P4B 2.66Mhz 533FSB 36C in idle

AMD AXP 2400+ @ 2700+ (166x13 instead 133x15) 32C in idle

פורסם

P4 לא יותר קר

יש לי 2 מערכות. שתיהן עם אותו קירור (Vantec 70mm 5000RPM)

P4B 2.66Mhz 533FSB 36C in idle

AMD AXP 2400+ @ 2700+ (166x13 instead 133x15) 32C in idle

הרעיון הוא שAMD לא מפיצה עם המעבדים שלה קירור נורמלי אם בכלל... אין פה קשר להתחממות של המעבדים

פורסם

אף תוכנה לא מפותחת בשביל לעבוד עם מעבד מסויים. אם כבר אז זה קשור למערכת ההפעלה אבל לא למעבד.

אם תוכנה עושה שימוש בSSE ולא ב3DNow זה אומר שהיא פותחה עבור מעבד מסויים (האופטימיזציות נעשו רק עבור אינטל) ותוכנה שלוקחת את עצמה ברצינות תכיל גרסת קוד מיוחד לכל ליבה (אינטל וAMD) ::)

נ.ב. השאלה איזה מעבד הכי מהיר רלוונטית רק למי אין לו בעיות תקציב. (מי אמר XEON ולא קיבל?)

פורסם

אגב... לאטלונים החדשים יש SSE...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים