פורסם 2009 בינואר 3016 שנים שלום לכולםרכשתי לפני כחודש את הכרטיס SAPPHIRE HD4850, ושמתי לו קירור של ACCELERO S1 + 120MM FANויש לי דרייברים 8.12 (המעודכנים ביותר לפי שעה).ולא פעם ניסיתי לעשות בדיקות לכרטיס מסך... כלומר להעלות אותו לתדרים יותר גבוהים בעזרת האופציה בדרייבר OVERIDEאך ללא הצלחה (כמובן מבלי לשנות לו את הVOLTAGE).625/993 , אלה התדרים היחידים שהכרטיס עובד תקין במשחקיםבתדרים אחרים(גבוהים יותר) כמובן שבדקתי גם למשל 650/1055קופצת שום הודעה של VPU RECOVER, וגם שכיביתי אותו, המשחק זורק אותי לגמרי.. ואני נאלץ לעשות רסטרט..הטמפטורה במאמץ מגיעות ל70-60 בערך...IDLE - 40מה ניתן לעשות?יש מצב לעשות OC רציני ?תודהשבתשלום
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר בס"דתודה אחיתגיד יכול להיות שפשוט הכרטיס אינו מתאים להמהרה??כאילו..ראיתי שמלא ממהירים את הכרטיס... אני דיי בטוח שהתוצאת אינן נראות לעין אבל בכללי ככה רציתי להמהיר...תודה...
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים אני יכול לומר לך לפחות לפי הכרטיס שליוהתוצאות נראות לעין זה ברור אחיהמשחק היחיד שבדקתי לפני ואחרי זה קרייסיס וורהאדשיפור של 5 פריימים לשנייה אני מצליח לשחק איתו על הגדרות הכי גבוהות ו AA X16Qאבל גם האו.סי שעשיתי הוא גבוה מאוד ..נ.ביש דרייבר חדש יותר בשבילךואם לא תנסה לעשות עם RIVATUNER ..אה ועוד דברזה נראה לי לא הגיוני..בן דוד שלי הקטן קנה מחשב לפני שלושה ארבעה ימיםועשיתי לו או.סי , אומנם קטן כי לא היה לי זמן לבדוק בדיקות מאמץ אבל עדיין או .סיעם אותה גרסה בדיוק של ספיר ...עשיתי דרך הדרייבר 8.12 באופציה שהוא עושה אוטומטית או.סיהכרטיס התייצב על 690 תדר ליבה ...
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים אני מצליח לשחק איתו על הגדרות הכי גבוהות ו AA X16Qאבל גם האו.סי שעשיתי הוא גבוה מאוד ..זה שאתה מצליח לשחק בקרייסיס על 16XAA זה לא אומר שאתה מקבל יותר מ2 FPS.
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר אוקי ביצעתי AUTO TUNE אני עדיין עם 8.12 דרייבר... זה התייצב על 690/1038 עכשיו ניקח אותו לבדיקה תכלס..ולא רק נתונים בתוכנה... ניכנס לקרייסיס . דרך אגב VPU RECOVER, כל הזמן שהכרטיס מסך מתרסק, הוא מנתק את הכרטיס מסך לגמרי... כלומר אני לא רואה כלום אבל המחשב עובד ברקע כרגיל כי אני שומע צלילים של מסנגר נגיד וזה... הדבר היחידי שאני יכול זה כיבוי פיסי מלמטה.. את דעתכם בעניין תודה
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר טוב ככה - עדכון!עדכנתי ל9.1ביצעתי עשיתי בדיקות 3DMARK06 אז בסטוק הוא 625/993 - עבר את הבדיקותהוציא תוצאה של 10277ובAUTO TUNE שקבעה התוכנה CCCקבעה תדר "יציב" של 690/1008.הרצתי 3DMARK06...וסוף סוף.. התוכנה הריצה פעמיים את הבדיקהוהבדיקה לא נכשלה... כלומר לא קפץ איזה VPU RECOVERהוציא תוצאה של 10518.עוד לא בדקתי במשחק ...עכשיו השאלההשיפור הזה...האם יורגש במשחק?ומה דעתכם על התדר הזה הוא סבבה?תודה
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים זה תלוי בפילטרים וכו..אבל פשוט תתקין FPS ותראה מה השיפור מבחינתך..דרך אגב טמפ' במאמץ בדקת ?
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים לדעתי תוריד את הOC מהכרטיס...חבל סתם כי נראה שהמעבד מגביל את הכרטיס שלך בטירוף
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים מחבר המעבד מגביל?יש לי E6550 ... 2.33הוא מגביל??? זה מעבד לפי דעתי חזק דיו כדי לא להוות סוג של צוואר בקבוק לכרטיס.לגבי המאמץ וזה...נכנסתי לקרייסיס בתור בדיקה בלחץ משחק - ככה שהוא מגיע ל70 מעלותלפני התקנת הקירור הוא היה מגיע לאזור ה100 מעלות...דרך אגב, המאורר בקירור שלי מסתובב על 1400RPM, והוא נורא שקט בכוונה...ויש לי S1ACCELEROאיך בודקים רמת ביצועים בFPS?... למשל בקרייסיס ובמשחקים אחרים?נ.בלא מבין את עצמי למה אני מתעסק בחרא הזה יש לי פסיכומטרי לעשות
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים המעבד לא מגביל אותו...70מעלות במאמץ מלא זה תקין..איזה מאוורר יש לך בדיוק על הקירור (Turbo Module) ?כמו שציינתי תתקין תוכנה שנקראת FPS..ככה תוכל לראות כמה פריימים לשניה אתה מקבל בכל משחק..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.