עבור לתוכן

מעבד I7 מגיע לטמפרטורה 100 והמחשב ניכבה

Featured Replies

פורסם

ICH

יש גם IOH

פורסם
  • מחבר

לא ICH אלא IOH וזה על 77 מעלות

טוב עשיתי דבר כזה במקום שיהיה bus 133 multyplier 20 שיניתי לbus 166 multyplier 16 ועכשיו הכל בסדר מה ההבדל פה ומה יותר טוב?

פורסם

לא ICH אלא IOH וזה על 77 מעלות

טוב עשיתי דבר כזה במקום שיהיה bus 133 multyplier 20 שיניתי לbus 166 multyplier 16 ועכשיו הכל בסדר מה ההבדל פה ומה יותר טוב?

לפי הנתונים שלך המעבד היה באוברקלוק! והוא עדיין באוברקלוק...

בררת המחדל למעבד CI7 920, צרריכה להיות 2.66 תדר מעבד על BCLK 135MHZ, מכפלה 20X ואל תבלבל עם הבאס BCLK זה מה שחשוב.

תבדוק ע"י תוכנה ניטור של המעבד שהגיע עם הלוח? אני לא מכיר איך זה ב-MSI, אבל לג'יגבייט יש את EasyTune תוכנה מעולה.

פורסם

פותח התראד עשה לעצמך טובה וקח את המחשב לאייבורי

או לחנות שקניתי ממנה את המחשב

לוח CI7 של MSI :bash: :bash: :bash:

ועוד מאייבורי..... :s05:

פורסם
  • מחבר

לפי הנתונים שלך המעבד היה באוברקלוק! והוא עדיין באוברקלוק...

בררת המחדל למעבד CI7 920, צרריכה להיות 2.66 תדר מעבד על BCLK 135MHZ, מכפלה 20X ואל תבלבל עם הבאס BCLK זה מה שחשוב.

תבדוק ע"י תוכנה ניטור של המעבד שהגיע עם הלוח? אני לא מכיר איך זה ב-MSI, אבל לג'יגבייט יש את EasyTune תוכנה מעולה.

הבעיה שאני יכול לשים אותו על 133 מכפלה 20 רק דרך הווינדווס כי זה לא ניתפס בביוס וגם אחרי כל ריסטרט הוא חוזר ל166 עכשיו שמתי על 166 מכפלה 16 מה ההבדל ואם עדיף להשאיר ככה?

פורסם

1. תבדוק בחוברת של לוח האם שלך למה ההגדרה לא נשמרת (גמפר או כל דבר אחר)...

2. קח את המחשב לחנות ודאג שאם צריך יעדכנו לו את הביוס וכו..מה שצריך לפתור בעיות כאלו..

פורסם

1. תבדוק בחוברת של לוח האם שלך למה ההגדרה לא נשמרת (גמפר או כל דבר אחר)...

2. קח את המחשב לחנות ודאג שאם צריך יעדכנו לו את הביוס וכו..מה שצריך לפתור בעיות כאלו..

:hizuk:
פורסם

אל תבדוק כלום, המחשב באחריות? לא נבנה על ידי חאפר שלא יודע להרכיב קירור ? קח אותו לחנות שממנה קנית.

פורסם
  • מחבר

עידכנתי את הביוס ל 1.1 והכל בסדר. בכל זאת צריך לקחת אותו לחברה?

פורסם

כמו שציינתי אם עשית את זה אתה..מה טוב..אם לא הייתה יכול לקחת את זה לחברה ולדרוש עדכון..

שמח שהסתדר.. :xyxthumbs:

אם אתה מעוניין תעלה תמונות מCPU-Z..ככה נוכל לדעת ב100% שהכל תקין... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים