פורסם 2009 בינואר 3016 שנים קניתי מחשב חדש לפני חודשיים המעבד מיתחמם והמחשב ניכבה המאווררים עובדים טוב מה יכולה להיות הבעיה?יכול להיות שניגרם נזק למעבד מההתחממות?
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים הזוי... מי הרכיב את המחשב? לתת למעבד כזה להגיע לטמפ' כאלו, רוץ לחנות מהר!
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים מחבר לא יודע מה קרה פתאום למחשב יש לי אותו סך הכל חודשיים הכל עבד כמו שצריך פתאום התחילו הבעיות..יכול להיות שהמעבד ניפגם איכשהו מהחום?
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים פותח התראדלמערכת מחשבמהדורות הקודמיים ועד למערכות של היום יש מנגנון הגנה על המעבד.משמע:כשהמעבד מתחמם יתר על המידה המחשב מכבה את עצמו אוטומטית בכדי לא לגרום נזק לרכיבים ולמעבד.לכן אין לך מה לדאוג והמחשב עובד טובתפתח את המארז תראהמה מצב הקירור אם הוא עובד או לא את המאורר של המעבד תראה אם הוא לא רופף אם יש משחה תרמיתתראה שמה מה לא תקיןמה יכולה להיות הבעיה? 99.9 שזה הקירור של המעבד (לא יושב טוב , אין משחה תרמית/יש יותר מדיי , המאורר שלו לא עובד וכדומה)עם איזה תוכנה אתה מנתר את הטמפ?מה המפרט המלא ? (כולל ספק) ומתי זה קורה?באקראי או שאתה משחק וכאלה ?
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים מחבר לפי דעתי זה לא בעיה בקירור עכשיו בדקתי הגדרות בביוס שאני טוען הגדרות אופטימליות הוא משנה לי שם איזה משו במעבד ל133 ושאני מפעיל מחדש זה חוזר ל 166 כאילו זה לא נישמר אחרי הפעלה מחדש יכול להיות שפה הבעיה?
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים מחבר הורדתי תוכנה של MSI OverclockingCenter והבאס ספיד חזר ל 133 הטמפרטורה ירדה והכל בסדר משהו הזוי עם המחשב שלי מה אתה אומר בכל זאת לקחת לחברה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.