פורסם 2009 בינואר 3016 שנים שלום,נשפכו לחבר שלי מים על המחשב הנייד של LG.. הוא כיבה אותו ישר וניסה לייבש עם פן ואחרי איזה שעה הדליק שוב, והמסך שלו נהיה אפור אבל המחשב עולה.מה הוא צריך לעשות במקרה כזה? תודה
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים התגובה המתבקשת והסטלנית זה שלא ישפוך מים על המחשב בפעם הבאה וילמד להיזהר עליו - מחשבים ניידים לא משתגעים על מיים.התגובה הסטלנית פחות - יקח נא המחשב אל מרכז השירות ל LG - יודיע אותם כי הוא שפך עליו מים ויקבל הצעת מחיר לתיקון הנזקושיתפלל כי אין לו קורוזיה על לוח האם כי אז כדאי שיקנה מחשב חדשכל הקטע של היבוש לא תמיד עוזר - לפעמים גם כדאי לשים את המחשב בצד איזה יום יומיים.לי זה עזר עם מסך CRT שפיצוץ בנרת הכניס לו מיים.כל טוב,גבריאל
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים לחכות כמה ימים שהוא יהיה יבש, אולהוציא בטריה ולשים מחשב בתנור לאפיה ב 50 מעלות ל 3 או 4 שעותחבל הוא להדליק לפני מחשב יבש לגמרי.
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים מחבר לפחות זה מי תפוח אז יש ריח טוב.. קיצר עד שעדכנתי אותו הוא ניסה לייבש את זה עם פן, ואז הפריד את הסוללה ושם את המחשב הפוך כמה שעות. הוא ניסה קודם להדליק שוב וזה פעל לו בהתחלה שוב כשהמסך אפור, בפעם השניה זה פעל לו טוב. אמרתי לו שיכבה את המחשב לאיזה יום יומיים ..אז נקווה זה יעזור.
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים לחכות כמה ימים שהוא יהיה יבש, אולהוציא בטריה ולשים מחשב בתנור לאפיה ב 50 מעלות ל 3 או 4 שעותציניות?אני מכיר מישהו שנשפך לו קפה על המקלדת של הנייד. הוא ניסה לייבש אותו(לא יודע איך, מניח ששם את המחשב ליד תנור). המקשים של המקלדת נמסו.
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים ציניות ? בכלל לא.אם אתה לשים אותו בשמש בקיץ הוא להיות יותר מ 50 מעלות - רק משמש.אם לא ממהר - אפשר לחכות לקיץ וליבש אותו בשמש.
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים חחח הוא יצמד לדופן של התנור והחבר יצטרך גם תנור חדשאם כבר לנסות תנור אז לשבת לידו ולשים על כמה שפחות מעלות,המינימום של התנור,בטח שלא 50 מעלות
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים אני הייתי עושה כך : מאחר וכבר אין אחריות על המחשב (נשפך מים)הייתי פותח לו את הצורהמפרק לו גם את הפקסלים מהמסך (בציניות)ועובד עליו עם יבוש יסודי שיהיה יבש כמו סהרהאחרי זה מרכיב ומקווה לטוב........
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים אני מדבר מנסיון והרבהואתה רק מנחש.50 מעלות באלקטרוניקה ופלסטיק זה לא הרבה בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.