עבור לתוכן

כמה כסף יהיה נכון להשקיע במחשב נייד למטרות לימודים+מולטימדיה ?

Featured Replies

פורסם

שאני אומר מולטימדיה הכוונה היא בעיקר לצפיה בסרטים ואני צריך שתהיה אפשרות לחבר לטלויזיה...

חוץ מזה כמובן תוכנות אופיס ואינטרנט..

כרגע הנייד הקיים הוא HP NX7400 ..

פורסם

ומה ב-NX7400 לא מספק אותך כרגע?

פורסם
  • מחבר

הסיבה הראשונה שגם דרך אגב שכחתי לכתוב אותה בהודעה זה שהמחשב כבד מידיי לקחת אותו ללימודים..

אז יהיה נחמד שהמחשב החדש יהיה טיפה יותר קטן וקל יותר..

בנוסף אין לו שום יציאה לחיבור לטלויזיה

ההארדיסק שלו (60 ג'יגה אם אני לא טועה ) ממש ממש קטן ולא מספיק לי

כנראה שזה השילוב של המעבד + הזכרונות אבל הוא נורא נורא איטי ברגע שטיפה מעסיקים אותו עם כמה חלונות..

זהו בגדול..

פורסם

בסדר גודל של 5K כבר יש לך מחשבים נחמדים וקטנים יותר, כמו Lenovo SL300/SL400. מבחינת ביצועי מעבד וזיכרון הם לא יהיו משמעותית יותר מהמחשב הנוכחי שלך, אבל לדעתי זו לא הסיבה לאיטיות שלך, כי המעבד של ה-NX7400 אמור להספיק לכל השימושים שפירטת.

למחשבים שציינתי יש יציאת HDMI, המשקל הוא בסביבות 2.5 קילו לדגם ה-14" ו-2.2 לדגם ה-13". דיסק קשיח 160GB לפחות, כך שזה לא אמור להוות בעיה.

פורסם
  • מחבר

אתה מבטל את הבדלי הבעצועים למרות שדיי נראה לי שבין T2250 עם ג'יגהה זיכרון לT670 עם 2 ג'יגה זיכרון יורגש הבדל...

מה שכן זה עולה רבעה כסף.... ???

פורסם

האמת היא שמשום מה הנחתי שהמעבד שלך הוא T5600 (לפי אתר המפרט של HP), אבל כנראה אתר המפרט מציין רק את הסדרה החדשה והמחשב שלך מסדרה ישנה יותר של NX7400.

במצב כזה, הפרש ביצועים כן יהיה (עדיין לא גדול מאוד, וברובו בשל ההבדל בזיכרון).

להרחיב זיכרון ל-2G DDR2 אפשר היום בפחות מ-200 שקלים. מה שכן, זה לא יענה לדרישותיך האחרות של משקל, גודל דיסק, יציאת TV.

5K זה לא הרבה למחשב נייד. המלצתי על מחשבים שהם קצת יותר רציניים מהדברים הזולים שמוצאים בפלח השוק התחתון. מדובר בסדרה חצי-עסקית, עם איכות בנייה עדיפה על הסדרות הצרכניות. גם המחשב הנוכחי שלך הוא מסדרה חצי-עסקית, לכן מחשב זול יותר יהיה ירידה ברמה בכל מה שקשור לאיכות בנייה.

יש אופציה נוספת, זולה יותר ואפילו קלה יותר: ה-HP 2230s.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718457

זה כבר מחשב קטן וקל (12.1", פחות מ-2 ק"ג), עם מעבד אפילו יותר מהיר (T5870) ועדיין עם יציאת HDMI. במחיר שהוא נמכר בארץ מדובר בעסקה מאוד משתלמת כרגע למי שרוצה מחשב קליל. זאת בהנחה ש-12.1" לא יהיה יותר מידי קטן עבורך.

פורסם
  • מחבר

נראה אפשרות מעניינת.. איפה אתה רואה שקיימת יציאת HDMI ?

אני לא מבין למה במחשבים שולחניים כבר מלפני 10 שנים הבסיס הוא הרדיסק 7200RPM ובניידים עדיין רובם מגיעים עם 5400...

פורסם

אני לא מבין למה במחשבים שולחניים כבר מלפני 10 שנים הבסיס הוא הרדיסק 7200RPM ובניידים עדיין רובם מגיעים עם 5400...

כי הטכנולוגיה הזאת לא התקדמה הרבה מאז. כונני 7200 עדיין צורכים יותר הספק ופולטים יותר חום מכונני 5400...

פורסם

אפשר לדחוף SCORPIO 320 ג'יגה שחור בכל NETBOOK היום והוא יעבוד, נכון ?

עריכה: אופס, חשבתי שאני בNETBOOK THREAD .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים