עבור לתוכן

התחמקות מתשלום דו"ח... אפשרי?

Featured Replies

פורסם

קיבלתי דוח שכתוב בו שרכבי צולם חונה במקום כחול לבן ללא תג חנייה, עכשיו לא משנה שזה היה ליד בית חולים לקחתי את אמא שלי לאשפוז וניתוח דחוף שממש הראש שלי לא היה במקום (btw הניתוח עבר בהצלחה), אבל בפרטי הדוח רשום מאזדה כסופה בעוד שלי יש טויוטה כסופה.

האם אפשר להתחמק מתשלום הדוח הזה באופן כלשהו? המספר של הרכב המופיע בדוח הוא כן נכון.

פורסם

נדמה לי שאפשרי לטעון משהו על הבילבול בין הטויוטה למאזדה וכו'

פורסם

לאחר שתקבל את הדו"ח בדואר רשום, תשלח לערייה בדואר רשום בקשה לביטול הדו"ח. תציין שברשותך רכב מסוג מאזדה בעוד הרכב שברשותך הוא טויוטה. אל תציין פרטים נוספים מעבר לכך. סביר מאוד להניח שהדו"ח יבוטל ללא צורך להגיע לבית המשפט.

פורסם

לא לעירייה, יש מאחורי הדו"ח כתובת למכתבי ערעור.

אני קיבלתי פעם במפתיע דו"ח שאומר שחניתי על איזה גשר בבאר שבע (?!) בצורה לא חוקית. התאריך היה שנה לפני, והרכב שעליו היה הדו"ח כבר לא היה שלי.

שלחתי להם שמעולם לא הייתי שם, הרכב הזה כבר נמכר (בתאריך שהיה על זמן הדו"ח הוא עוד היה שלי) ושיצרפו תמונה כדי להוכיח את הטענה שלהם.

קיבלתי מכתב חזרה שהדו"ח מבוטל...

במקרה שלך זה בכלל אין מה לדבר. אתה יכול לצרף להם במכתב את הרישיון רכב שייראו את המספר והחברה, והם יהיו חייבים לבטל את הדו"ח, כי הוא לא נכון.

יצא לך טוב שהפקח שלך אהבל :)

פורסם

מחזק

פרטים שגויים ו / או כתב ( במקרה של כתב יד ) לא ברור - מהווים עילה חוקית לפסילת הדו"ח.

טויוטא ומזדה - הבדל קרי פרטים שגויים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים