עבור לתוכן

לימודי פסנתר - הצעד הבא

Featured Replies

פורסם

אותם אורגנים שמתימרים להיות בעלי מגע "כמו של פסנתר" לא מספקים את הסחורה ?

לא.מי שמספר לך משהו אחר משקר או שלא מבין.

ובלי קשר,ולמרות שכתבתי את זה כבר,אל תתחיל עם אורגניות.לעבור מאורגנית לפסנתר זה כמו ללמוד וינדוס ואח"כ לנסות להבין דוס...

אני את הבגרות שלי כבר עשיתי :silly:

בגרות?....יש לי אחיין בכיתה ג' והוא לא כותב ככה.

ד"א, שמתי לב שיש פה הרבה פסנתרנים, אין פה אף אחד מאזור באר שבע שמוכן לעשות התחייבות אישית בקהילה (או שלפחות יש לו איזה כלי ישן שזרוק בבית והוא מעונין למכור אותו ) ;D

הייתי שמח לעזור לך,אבל אני גר בצפון....

• תגובות 35
  • צפיות 11.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה לא חושב שזו הגזמה? בשביל ללמוד תווים, אצבוע וטכניקה אפשר גם להתחיל על אורגנית. היא לא תביע את הרגש ולא תרגיש את הקלידים כמו בפסנתר, אבל זה לא משהו משמעותי בשלב כזה. אם לא היו לו מגבלות כלכליות, שילך בכיף ויקנה פסנתר יד שניה ב5-6K שהערך שלו לא ירד עוד הרבה גם ככה והוא במצב סביר.

שם_שלי, הכי טוב, אם תמצא מורה שמלמד\ת במקום עם פסנתר, או שיש לה\ו בבית פסנתר ותעשה אצלה שיעורים על הפסנתר.

הפסנתר האקוסטי עדיין בבית, החשמלי בדירה המצ'וקמקת..

אין לך אף אחד שאתה מכיר מב"ש שיש לו אורגנית בבית?

פורסם

אתה לא חושב שזו הגזמה? בשביל ללמוד תווים, אצבוע וטכניקה אפשר גם להתחיל על אורגנית.

הרבה חושבים ככה.זה גם מה שממליצים המוכרנים בחנויות למוסיקה,כשהם רואים שהלקוח לא יכול לקנות פסנתר...

תוים אפשר ללמוד על אורגנית,גם אצבוע.אבל הטאץ' דפוק לגמרי (קפיצים במקום משקולות),ויותר גרוע מזה,הוא יתרגל לנגן עם ליווי אוטומטי,ואח"כ הוא יתקשה לנגן רגיל בשתי ידיים.

אולי הדעה שלי קצת מוטה בגלל הזכרונות מהתקופה שלימדתי על אורגניות למיניהן....זה היה כל-כך מאוס...לא הייתי עושה את זה היום גם בשביל 200 ש"ח לשעה.

בכלל,המטרה שלו זה פסנתר,אז בשביל מה להתחיל עם משהו אחר?

אגב,לשם,מה שיש לך זה לא פסנתר חשמלי,אלא סינטיסייזר שמחובר למקלדת.

פורסם

אם יש אפשרות לקנות פסנתר, שזה גם עניין של תקציב וגם עניין של לוגיסטיקה, אז ברור שעדיף.

פסנתר בונה את התלמיד בדרכים שאורגן לא מסוגל לתת (שלא לדבר על זה שפסנתר נשמע הרבה יותר טוב).

אם אין אפשרות לפסנתר כרגע אז יאללה לקנות אורגן ולחלום על פסנתר כמו חצי מהאנשים במדינה :lol:.

כמה מנגני הגיטרה הטובים אי פעם התחילו על חתיכת עץ מאולתרת עם כמה מיתרים עלובים שעשויים מזבל, וניגנו בזה שנים עד שיכלו לקנות גיטרה אמיתית.

פורסם

יש אפשרות לקנות פסנתרים חשמליים שמדמים מגע של פסנתר עם משקולות, אך משהו טוב עולה הרבה [לפחות 8K], אחרת אין טעם.

פסנתר חשמלי שיספק לך תוצאות כמו פסנתר יעלה לך אותו דבר או יותר ולרוב יהיה מלווה בדברים שאין לך בכלל צורך בהם אך יהיו מהנים מאוד.

הפסנתר היחידי מבין כל אלה שהתנסתי בהם [והתנסתי בהרבה] שסיפק באמת מגע וצליל שמאוד קרובים לפסנתר הוא רק ה-YAMAHA CVP-409 שעולה כ-30,000 ש"ח.

פורסם
הפסנתר היחידי מבין כל אלה שהתנסתי בהם [והתנסתי בהרבה] שסיפק באמת מגע וצליל שמאוד קרובים לפסנתר הוא רק ה-YAMAHA CVP-409 שעולה כ-30,000 ש"ח.

יופי, פתרת לו את הבעיה :silly:

לדעתי, לפני שאתה קונה משהו - קח כמה שיעורים אצל מורה ותראה אם אתה באמת אוהב את זה. אם אתה רואה שאתה רוצה להמשיך ולהשקיע, אז יש מה לחשוב על פסנתר/אורגנית/פסנתר חשמלי.

וואו, איזה מזל שהיה לי פסנתר בבית כשהתחלתי ללמוד ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים