עבור לתוכן

הקתנת זכרון 800MHZ על לוח אם שתומך עד ל 667MHZ

Featured Replies

פורסם

האם על מחשב בעל לוח אם Intel Sorento D945GNT התומך עד 667MHZ שכרגע מותקן עליו סלוט 1 של ג'יגה במהירות 667, ניתן לקנות עוד 2 כרטיסי זכרון במהירות 800MHZ (אשר אוטומאטית ייהפכו ל667) ?

במידה וכן האם כל כרטיס ייתמך או שרק דגמים מסויימים.

תודה

פורסם

כן אפשר . אבל אני ממליץ לך לבדוק עדכוני ביוס ללוח הזה . תוכל לעלות אולי את התמיכה בזיכרונות יותר מהירים .

פורסם
  • מחבר

לא, עדכוני הBIOS לא מאפשרים תמיכה ב800MHZ

בלינק הבא מתוארת תמיכת הזכרון ללוח אם הזה : http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d945gnt/sb/CS-026631.htm

לא מוזכר שם 800MHZ כלל.

האם הזכרון G.skill DDR2 2048MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 שעולה 130 ש"ח יתאים ?

במידה וכן אשים אותו על DIMM1 וDIMM3 ואת הזכרון הישן על DIMM2,(סה"כ 3 GB) האם שלושת הזכרונות יעבדו בצורה תקינה ?

פורסם

אין שום סיבה שלא יעבוד.

מקסימום תצטרך לאפס את הביוס או להגדיר ידנית בביוס את ה-מהירות/מתח/תזמונים של הזיכרונות.

פורסם
  • מחבר

אין שום סיבה שלא יעבוד.

מקסימום תצטרך לאפס את הביוס או להגדיר ידנית בביוס את ה-מהירות/מתח/תזמונים של הזיכרונות.

ואיך עושים זאת ::)

פורסם

עם לוח של אינטל אני לא בטוח שזה אפשרי. בכל אופן אני לא יודע באופן ספציפי, אני לא אינדקס ביוסים מהלך, אבל אתה יכול לחפש DRAM Timings, DRAM Speed, Frequency, או אולי את מחלק הזיכרון SPD Multiplier, וכמובן מתח Memory Voltage. שוב, אני לא חושב שקיימות אפשרויות כאלו שבלוח שלך. אבל אתה תמיד יכול לבצע את איפוס הביוס, זה גם משהו. (הסבר בחוברת של הלוח- בד"כ מדובר בג'אמפר שממוקם על הלוח והוא יושב על 2 מתוך 3 פינים. כשהמחשב מנותק מהחשמל אתה מעביר את הגאמפ'ר מפינים 1-2 ל-2-3 למשך כמה שניות, לאחר מכן אתה מחזיר אותו למקומו ומפעיל את המחשב).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים