פורסם 2009 בינואר 2916 שנים היי חברים ראשית זה המפרט שלילוח אם Asus P5kcכ. מסך Zodiac 8800GT512מעבד quad q6600ספק כוח corsair 450Wמאוורר למארז Thermaltake Thunderbladeמארז Saggita זה בעקרון הרוב לא אתאר את הכל..העניין הוא שאני משחק במשחק או עושה איזו פעולה אינטסיבית במחשב הטמפ' של הכ. מסך עולה ל- 89 ואף 91! השאלה אם זה תקין ?היו לי מספר מסכים כחולים ברגע שהמחשב נתקע עשיתי את הדברים הבאיםשידרגתי את הביוס, שידרגתי את הדרייבר של ה. מסך ואף שנמכתי אותו וכו..אני אובד עצותיש לי עדיין אחריות על הכ. מסך השאלה אם יחליפו לי ?
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים יש לך פשוט בעייה בקירור של הכרטיס מסך.תוכל לנסות לנקות את צלעות הקירור ולבדוק אם המאורר מסתובב בצורה תקינה (ל8800GT אמור להיות קירור אקטיבי לא חלש) או למרוח משחה טרמית חדשה אם יש בעיה של משטח מגע.
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים מחבר לא פתחתי עדיין את המארז ויתכן שאתה צודק אני בכלל חשבתי להוסיף קירור עליואבל אני אפתח ואנקה אותו..תודה רבה אמסור פרטים נוספים במידה ולא אצליח.
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים מחבר עדכון!אחרי ניקיון יסודי במארז להלן התוצאותלפני הניקיוןטמפ' כ. מסך היא: 78 - 91 !אחרי הניקיוןטמפ' כ. מסך היא: 63 - 70 גג !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.