עבור לתוכן

התייעצות בקניית כרטיס מסך עם חיבור AGPX8

Featured Replies

פורסם

יש לי שתי אפשרויות...

או לקחת X800 ב220 שקל יד שנייה או לקחת HD3650 ב400 שקל בSKYPC??

האם ההבדל בין הכרטיסים הוא מאוד משעותי ולכן כדאי ללכת על ה HD3650 או שיש הבדל קטן וכדאי ללכת על הX800 יד שנייה ב220

תעזרו לי בקשה

תודה לעוזרים

פורסם

מה השימושים?

פורסם
  • מחבר

כעיקרון זה לאח שלי שיש לו פנטיום 4...

השימושים הם שפשוט יעבוד לא משחקים, הוא לא מצליח להריץ קוד4 על הכי נמוך שיש...

פורסם

אם המשחקים שהוא רוצה לשחק דורשים SM3 אז נראה לי שהX800 לא תומך.

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות אבל מזה SM3? ואח שלי כעיקרון רוצה להריץ קוד4, shawn white snowboarding והכי חשוב PURE!! על הגדרות בנוניות

אם יש לכם כרטיס אחר עם חיבור AGPX8 במחיר של עד 400 שקל (כרטיס טוב כמובן) אני ישמח לשמוע

פורסם

מהו שאר המפרט?

SM3 זו הצללה במשחקים ישנו דיון נרחב מאוד על כך שפתח 3DGOD לפני די הרבה זמן,אתה מוזמן לקרוא אותו.

עם זאת,הכרטיס טוב יותר אפילו מHD2600 וHD3650 משומה. רק שאם אני זוכר נכון הוא לא יריץ את COD4 כלל ולא את PURE.

פורסם
  • מחבר

ה X800 לא יריץ? אם הוא יותר טוב מה X1050 בצורה משעותית הוא יריץ אפילו על מדיום ורזולוציה טובה

פורסם

לאחר בדיקה הכרטיס כן יתאים,אבל אל תצפה לרזולוציה גבוהה עם הגדרות גבוהות מידי.

פורסם

3850 הוא הכרטיס החזק ביותר שיצא לחיבור זה. יריץ לך את רוב המשחקים בשוק על רזולוציות לא גבוהות מדי.

פורסם
  • מחבר

על כמה בערך יריץ לי (יותר נכון לאח שלי אבל לא משנה) קוד4?

פורסם

על המחשב שלי (מפרט בצד) 1280X1024 רץ על מקסימום (פה ושם קצת תקיעות אבל ממש לא מורגש).

פורסם

אוקי

בכדי שתבינו את משמעות צוואר הבקבוק

ברזולוציות הנמוכות מ1280x1024 כולל 1280x1024 הנטל נופל על המעבד יותר מאשר על הכרטיס.

בגלל זה ישנם תקיעות,אפילו אם תהיה עם HD4850X2 על המערכת הוא לא יסחוב.

כשסוגרים את פער המערכת באוברקלוק או ברכישת רכיבים חדשים וחזקים יותר אין בעיה לרכוש גם כרטיסים חזקים יותר.

פורסם

לא הבנתי למי ההודעה שלך כוונה. אני אישית יודע שצוואר הבקבוק הוא המעבד ובאמת הרגשתי שיפור אחרי האוברקלוק שעשיתי לו. ציינתי

שזה הכרטיס החזק ביותר (כרגע לפחות) שקיים לAGP.

פורסם

נכון, אבל כמו שGUARDIAN הסביר, צוואר בקבוק גם תלוי ברזולוציה בה משחקים

כשיש במערכת מעבד חלש וכרטיס חזק, גם אם תהיה ברזולוציות נמוכות, אולי לא ייפול מטל גדול על הכרטיס אבל זה לא אומר שהמעבד לא יעבוד קשה.

פורסם
  • מחבר

די שאלתי על כמה אני יריץ קוד4 עם HD3650 ופנטיום 4

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים