פורסם 2009 בינואר 2816 שנים שלום,רציתי לשאול האם מצד המעבד בלבד, הוא צריך יותר כוח או לא יודע מה, כדי לעבוד בבאס יותר גבוה ומכפלה נמוכה, מאשר בבאס נמוך ומכפלה גבוהה, כאשר מדובר בשני המקרים באותו תדר סופי למעבד?תודה.
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים כשהיה לי פנטיום 2 300MHZ (אחד המעבדים האחרונים שאינטל הוציאו ללא נעילת מכפלה),שמעתי שלא כולם יציבים ב-100X3 משום מה.היום אני לא מאמין שזה משנה למעבד, כי לרובם יש מכפלה משתנה (SPEEDSTEP או משהו דומה)
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר בהתחשב בעובדה שברוב המוחלט של המעבדים המכפלה נעולה - מה זה משנה?למה נעולה?בדור האחרון של הפרנין, היא לא נעולה.
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים המכפלה נעולה כלפי מעלה...אפשר רק להוריד את המכפלה..לגבי השלאה של פותח התרד...תשובה חד משמעית אי אפשר לתת שכן זה שונה ממעבד למעבד (גם אותו הדגם)...בגדול ההבדל היחיד הוא בFSB יותר גבוה..מה שלרוב דורש יותר מתח ונחשב למעמס גם ללוח האם..
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים בגדול ההבדל היחיד הוא בFSB יותר גבוה..מה שלרוב דורש יותר מתח ונחשב למעמס גם ללוח האם..והFSB הגבוה יותר גם נותן תוספת ביצועים קטנה - כמה בדיוק, אני לא יודע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.